To je to što me zanima!

Doris Pinčić voli duboki prorez: Zablistala na Večernjakovoj ruži

Gledatelji 'Dobro jutro, Hrvatska' u posljednje su vrijeme iznimno zadovoljni modnim kombinacijama voditeljice nakon što su je ranije na društvenim mrežama znali prozivati kako emisiju vodi nesređena
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Doris Pinčić (32) zablistala je na dodjeli Večernjakove ruže. Obukla je decentnu zlatno-srebrnu haljinu sa šljokicama i dubokim prorezom.

POGLEDAJTE VIDEO: Gledateljima smeta njen repić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HRT-ova voditeljica očito se za tu kombinaciju odlučila nakon što je upravo u haljini s dubokim prorezom zablistala i mjesec dana ranije na Dori.

GENERALNA PROBA DORE Doris došla u haljini s dubokim prorezom, Mia neprepoznatljiva

Gledatelji 'Dobro jutro, Hrvatska' u posljednje su vrijeme iznimno zadovoljni modnim kombinacijama voditeljice nakon što su je ranije na društvenim mrežama znali prozivati kako emisiju vodi nesređena.

NEMA ODMORA Doris je jutros vodila emisiju nakon radnog vikenda u Opatiji

Znala se naći na udaru kritika zbog repića, kao i nekih odjevnih kombinacija, no kako smo ranije doznali, HRT joj je u siječnju dodijelio novu stilisticu.

PRAVA DAMA Zbog prozivki: Doris Pinčić su na HRT-u ipak dali novu stilisticu...

Riječ je o HRT-ovoj dugogodišnjoj kostimografkinji Nataši Svekler, koja je dosad radila na showovima kao što su “Voice”, “Zvijezde pjevaju”, “Ples sa zvijezdama”...

Vodstvo HRT-a je angažiralo novu stilisticu za Doris upravo zbog niza negativnih komentara na društvenim mrežama o njezinim stylinzima u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”.

- Divna je za suradnju, otvorena je za sve opcije. Prepustila je profesionalcima da rade svoj posao. Prava mlada dama je Doris - rekli su nam tad izvori s HRT-a.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Doris

 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • luky lu 23.03.2021.

    Kad će izbaciti onu stvar 😡moj Obama čeka se u redu za ovo prvo što sam napisala 🤡garant

  • 21.03.2021.

    Lijepa si,Doris Pi ćić

  • hrc74 21.03.2021.

    Dobre noge mmmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare