To je to što me zanima!

Doris Vrečko se oporavlja, za vikend će biti kod kuće...

OPORAVLJA SE Soba Doris Vrečko na psihijatriji puna je cvijeća koje joj šalju prijatelji. Njezin ju je psihijatar Darko Marčinko za vikend pustio kući...
Vidi originalni članak

Bivša prvakinja u mačevanju Doris Vrečko (26), koja od četvrtka leži na Odjelu psihijatrije KBC-a Zagreb, bolje je otkad je na psihološkom tretmanu. Njezin psihijatar Darko Marčinko za vikend ju je pustio kući. Iako se Doris polako oporavlja, voditeljica i manekenka u bolnicu će se vratiti u ponedjeljak. Liječnici smatraju kako Doris mora biti pod stalnim nadzorom. Psihijatar Vladimir Gruden smatra kako je Doris nezadovoljna svojim životom i da je na površinu izbilo nešto što je dugo nosila u sebi. Izvana je bila uspješna, ali pitanje je što je zaista htjela, zaključuje psihijatar Gruden. Njezino stanje je, dodaje, ozbiljno i pitanje je koliko je privremeno ovo što ona trenutačno prolazi. 

Roditelji ne žele razgovarati o njenoj bolesti

Manekenkini roditelji Romeo i Branka Vrečko i dalje ne žele razgovarati o njezinoj bolesti pa se danima nikome ne javljaju na telefone. A kako bi kćer zaštitili od neželjenih utjecaja koji bi mogli ponovno pogoršati njezino zdravstveno stanje, nitko, osim najbliže rodbine i prijatelja, ne smije joj doći u posjet niti je nazvati.No njezini šokirani prijatelji u bolnicu su joj poslali bukete cvijeća s porukama ohrabrenja i podrške. Doznajemo kako su manekenku buketi ganuli.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare