To je to što me zanima!

Dosad neviđene fotke vjenčanja Pilar i Ramosa: 'Kakva raskoš'

Želimo s vama podijeliti jedan od najsretnijih dana u našem životu. Naš san se ostvario, napisala je voditeljica Pilar Rubio putem društvenih mreža
Vidi originalni članak

Nakon što su 15. lipnja, kapetan Real Madrida Sergio Ramos (33) i njegova odabranica Pilar Rubio (41) izgovorili sudbonosno 'da' u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, lijepa voditeljica na društvenim mrežama objavila je službene fotografije s vjenčanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želimo s vama podijeliti jedan od najsretnijih dana u našem životu. Naš san se ostvario. Hvala svima na podršci koju nam pružate svaki dan - napisala je Pilar ispod fotografija. 

- Kakav raskoš. Prekrasni ste. Izgledate savršeno - samo su neki od komentara obožavatelja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na njihovo vjenčanje u Španjolskoj pozvano je preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući i Davida Beckhama (44). 

Svojim dolaskom mladence su 'počastili' Luka Modrić (33) i supruga Vanja (36) te Mateo Kovačić (25) i i njegova izabranica Izabel (24). Luka i Mateo stigli su u sličnim odijelima, a njihove supruge blistale su u haljinama. Stigao je i Marco Asensio (23) sa svojom djevojkom te Nacho (29) u pratnji ljepše polovice. 

Sergio i Pilar, jedna od najljepših žena na svijetu, upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

ZVJEZDANO VJENČANJE GODINE Oženio se Sergio Ramos: Stigli su Modrići, Kovačići, Beckham

 


 

 NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa
Idi na 24sata

Komentari 18

  • 21.06.2019.

    nek im je sretno u braku

  • jelena13 21.06.2019.

    Kakav photoshop

  • jopet_1 21.06.2019.

    Kako ili zašto njihovu djecu smijete objaviti a hrvatsku djecu zamaglite

Komentiraj...
Vidi sve komentare