To je to što me zanima!

Dosadilo joj je biti dobra cura: Seksi Lana završila u zatvoru

Nakon singla 'Ludo ljeto', za koji je pjevačica napisala glazbu, a Fayo tekst, koji je postigao veliki uspjeh ovoga ljeta, Lana je zaključila da je vrijeme za novi hit
Vidi originalni članak

Lana Jurčević je u spotu za svoju novu pjesmu utjelovila rusku šeficu mafije, ali i završila u zatvoru. Spot je zamišljen da bude zabavan i nimalo ozbiljan, baš kao i pjesma te da se publika uz njega zabavi. Nakon singla 'Ludo ljeto', za koji je pjevačica napisala glazbu, a Fayo tekst, koji je postigao veliki uspjeh ovoga ljeta, s preko 6 milijuna pregleda, Lana je zaključila da je vrijeme za novi hit.

- Baš smo se zabavljali u studiju, dok smo još radili na pjesmi. Pucao nas je adrenalin dobrih mjesec, dva  i jedva smo čekali napraviti spot i pokazati ga ljudima. Nadam se da će ta energija prijeći i na njih, zbog kojih na kraju i radiš sve ovo i trudiš se - zaključila je Lana. Uživala se preoblačiti na snimanju.

- Zabavljale su me sve uloge u kojima sam bila. Od mafije, do zatvora, plesa, posebno oslikavane scenografije i bijele scene sa psima - rekla je Lana.

Dodala je da su pjesma i spot rađeni isključivo u svrhu zabave i s malo ironije na sve što se događa oko nas.

Spot se snimao preko 13 sati, a na setu je bilo 20-ak ljudi.

Pjevačica ima koncerte svaki vikend i radi punom parom. Ovoga vikenda je čekaju  dva nastupa u Sloveniji, a početkom studenog u zagrebačkom Green Goldu.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • svanuće 04.11.2015.

    Bilo bi sjajno kad bi stvarno dobri pjevači dobivali toliko prostora i pažnje.

  • ab ovo 03.11.2015.

    Boli je briga. Sada je u žutoj pjezi i to koristi. A tko baš mora, neka sluša.

  • Ptolomey 03.11.2015.

    Dajte molim Vas! Pronadjite joj vise nekog bogatog sponzora pa neka se skrasi i prestane nas daviti svojim "hitovima"! Covjek treba stvarno biti slijep kod ociju pa da ne vidi da Lana ocajnicki pokusava da se udomi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare