To je to što me zanima!

Došao u posjet tati: Ivan Huljić ostao bez prtljage u Beogradu

Budući da je Tonči odvojen od svoje obitelji s kojom se čuje samo telefonski, na posljednjem snimanju iznenadio ga je sin Ivan. No nije sve prošlo po planu...
Vidi originalni članak

Tonči Huljić (53), kao jedan od članova žirija showa 'X Factor Adria' posljednih nekoliko tjedana provodi u Beogradu. Svakodnevno snima emisije reality glazbenog showa koji počinje s emitiranjem u nedjelju 22. ožujka. 

Budući da je Tonči odvojen od svoje obitelji s kojom se čuje samo telefonski, na posljednjem snimanju iznenadio ga je sin Ivan. No nije sve prošlo po planu pa je tako dolaskom na beogradski aerodrom Ivanu izgubljena prtljaga, koja je, na svu sreću, stigla dan kasnije. 

Ni to nije pokvarilo njegovo dobro raspoloženje i želju da provede jedan dan sa svojim ocem. Svaki slobodni trenutak između snimanja Tonči i Ivan su tako koristili za pripremu velikog koncerta u Zagrebu 24. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • plik 16.03.2015.

    bljuje mi se od ovih Huljica..

  • djberg34 16.03.2015.

    jako zanimljivo,nije mali dosao zbog starog dosao zbog beogradskih puca,nista drugo nego sad napraviti pjesmu "kofer" u suradnji sa piskutavim glasicem

  • Mercedes s klasa 16.03.2015.

    Jako zanimljivo nisam dosad ni znao za njega :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare