To je to što me zanima!

Dosta je: Madonnin sin Rocco više ne želi živjeti s majkom

Madonnin sin Rocco odbio je s majkom provesti Božić i praznike jer je, kako kaže, dosta bio s njom na turneji. Božić je porveo s tatom, maćehom i njihovo troje djece
Vidi originalni članak

Rocco Ritchie (15) je objasnio da je dva mjeseca proveo radeći iza scene na turneji kraljice popa i da se zato osjeća uznemireno. Međutim, fanovi tvrde da je pravi razlog taj što je Madonna u nekoliko navrata ponizila svog sina putem društvenih mreža.

Kako obožavatelji nagađaju, moguće je da ga je ona postavljanjem raznih fotografija osramotila Rocca i da je to kap koja je prelila čašu.

Inače,  trenutno se vodi spor između Madonne (57) i Roccovog oca, režisera Guyja Ritchieja (47), oko skrbništva nad njim, tako da se njegova putovnica nalazi u Londonu kod odvjetnika koji ga zastupa. Sukob je izašao u javnost kada je Madonna otišla na sud u New Yorku u pokušaju da prisili sina da se vrati i Božić provede s njom u SAD-u.

Sutkinja Vrhovnog suda presudila je da se on mora vratiti u Ameriku prije početka nove školske godine, što znači da je Rocco Božić poveo s tatom, maćehom i njihovo troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ragbijaš 27.12.2015.

    Balavac.Mater mu osigurala životnu egzistenciju i slobodno može put pod noge.

  • MDNA_1 27.12.2015.

    Fanovi nagađaju da ga je osramotila zbog slika :) . Inače Rocco ima svoj account na instagramu. youtubeu i fejsu gdje sam objavljuje fotke i filmiće s njom ! Dakle razina gluposti koju pišete je stvarno zavidna

  • Cukrena 27.12.2015.

    Još par godina i birat će sam s kim želi biti a onda, mama.. adio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare