To je to što me zanima!

Douglas: Znao sam da imam rak kada me doktor pogledao

Michael je otkrio da nikada neće zaboraviti kako ga je doktor pogledao nakon što mu je otvorio usta i pogledao jezik. Tada je shvatio da je ozbiljno bolestan
Vidi originalni članak

Glumac je prvi put progovorio o trenutku kada mu je doktor rekao da ima rak grla. Michael Douglas (67) u intervjuu za radijsku postaju WNYC prijatelju Alecu Baldwinu (53) ispričao je kako mu je, nakon što se mjesecima žalio na bol, tek posjet jednom specijalistu otkrio da je ozbiljno bolestan.

- Našao sam doktora otorinolaringologa u Montrealu. Otvorio mi je usta i pogledao jezik. Nikada neću zaboraviti trenutak kada me pogledao i skrenuo pogled prema dolje, tada sam znao - rekao je glumac kojem su nakon dva dana rezultati biopsije potvrdili da ima rak koji je bio u četvrtom stadiju.

To je bilo u kolovozu prošle godine, čak osam mjeseci nakon što se prvi put požalio na bol u grlu, a nitko od liječnika nije mogao otkriti o čemu je zapravo riječ.

Glumac je mislio da je sve to posljedica stresa zbog snimanja filma 'Novac nikad ne spava'. No iako je nekoliko puta posjetio brojne specijaliste i išao na terapije antibioticima, problem je i dalje postojao.

Nakon sedam tjedana zračenja i odlazaka na kemoterapije glumac se uspio izliječiti iako su mu liječnici davali 80 posto šansi da preživi.

- Da su me na vrijeme pregledali i dijagnosticirali bolest, sve bi se dogodilo ranije i liječenje raka bilo bi uspješnije - rekao je glumac koji je danas svjestan da su mu liječnici bolest trebali ranije dijagnosticirati.

Douglas, koji je dosad osvojio tri Zlatna globusa i dva Oscara, priznao je da su ga bolest i oporavak natjerali da u životu malo uspori.

- Ostatak godine ću se odmarati i uživati s obitelji - otkrio je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kahuna 27.10.2011.

    glumac se uspio izliječiti iako su mu liječnici davali 80 posto šansi da preživi.... prvo ovaj postotakje odlican postotak,drugo tko su oni da uopce diejle postotke i igraju se Boga,trece bas mi ej drago das e izvuko sretno mu bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare