To je to što me zanima!

Doveo je Eurosong u Rotterdam, ali u finalu ipak neće nastupiti: Duncan je pozitivan na Covid-19

U večerašnjem polufinalu fizički neće prisustvovati ni islandski predstavnici Daði Freyr & Gagnamagnið, nakon što je jedan od klavijaturista, Jóhann Sigurður, dobio pozitivan nalaz
Vidi originalni članak

Pobjednik Eurosonga 2019. Duncan Laurence (27) neće nastupati u finalu Eurosonga 2021. Na službenim stranicama Eurosonga upravo su objavili ovu vijest, koja je razočarala brojne Nizozemce, ali i poklonike ovog natjecanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Razlog je, pogađate, pozitivan test na Covid-19 virus. Iako je još u ponedjeljak, prije nastupa u prvom polufinalu dobio negativan test te je bio u dvorani, u srijedu je razvio simptome ove bolesti. 

Novi test pokazao mu je ono čega su se vjerojatno svi natjecatelji ove godine najviše pribojavali.

– Duncan je veoma razočaran jer je ovo jedva čekao dvije godine. Veoma smo sretni što će biti vidljiv u finalu u subotu 22. svibnja – stoji u izjavi Duncanovog menadžmenta.

PODRŠKA SUSJEDAMA IZ SRBIJE Albina pozirala s 'Uragankama': Idemo cure! Hrvatska je uz vas!

U večerašnjem polufinalu fizički neće prisustvovati ni islandski predstavnici Daði Freyr & Gagnamagnið, nakon što je jedan od klavijaturista, Jóhann Sigurður, dobio pozitivan nalaz. Umjesto njihovog live nastupa, gledat ćemo snimku njihovog nastupa s druge tehničke probe.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jamesbond7777 20.05.2021.

    Dajte Aljbinuuu na njegovo mjesto 🙄🙄

  • nap 20.05.2021.

    Ne gledam.vise eurosong to nema veze s glazbom

  • 20.05.2021.

    Je,život je samo jedan,glupost bez premca 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare