Show

Komentari 5

Doveo je Eurosong u Rotterdam, ali u finalu ipak neće nastupiti: Duncan je pozitivan na Covid-19

Doveo je Eurosong u Rotterdam, ali u finalu ipak neće nastupiti: Duncan je pozitivan na Covid-19

U večerašnjem polufinalu fizički neće prisustvovati ni islandski predstavnici Daði Freyr & Gagnamagnið, nakon što je jedan od klavijaturista, Jóhann Sigurður, dobio pozitivan nalaz

Pobjednik Eurosonga 2019. Duncan Laurence (27) neće nastupati u finalu Eurosonga 2021. Na službenim stranicama Eurosonga upravo su objavili ovu vijest, koja je razočarala brojne Nizozemce, ali i poklonike ovog natjecanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Razlog je, pogađate, pozitivan test na Covid-19 virus. Iako je još u ponedjeljak, prije nastupa u prvom polufinalu dobio negativan test te je bio u dvorani, u srijedu je razvio simptome ove bolesti. 

Novi test pokazao mu je ono čega su se vjerojatno svi natjecatelji ove godine najviše pribojavali.

– Duncan je veoma razočaran jer je ovo jedva čekao dvije godine. Veoma smo sretni što će biti vidljiv u finalu u subotu 22. svibnja – stoji u izjavi Duncanovog menadžmenta.

U večerašnjem polufinalu fizički neće prisustvovati ni islandski predstavnici Daði Freyr & Gagnamagnið, nakon što je jedan od klavijaturista, Jóhann Sigurður, dobio pozitivan nalaz. Umjesto njihovog live nastupa, gledat ćemo snimku njihovog nastupa s druge tehničke probe.

Najčitaniji članci