To je to što me zanima!

'Doviđenja dragi Bobi, hvala ti na svemu što si učinio za nas'

Prijatelji, kolege i obožavatelji na zagrebačkom su se Krematoriju oprostili od Bobija Marottija. Ispraćaj glumca, kojeg će mnogi pamtiti po dobroti, bio je jednostavan
Vidi originalni članak

Bobijeva supruga Anđela rekla mi je: ‘Bobi te volio kao sina’. Dragi Bobi, nadam se da ti kao kazališni sin nisam bio pretežak. Hvala ti na svemu što si učinio za mene, za Histrione i za glumište. Sačuvat ćemo uspomenu na tebe. Doviđenja dragi moj Bobi, potresenim glasom oprostio se glumac Zlatko Vitez od Josipa Marottija.

Bobija je upoznao 1968. studirajući u njegovoj klasi na Akademiji. Glumac Goran Grgić istaknuo je kako je Bobi bio velik glumac koji je među kolegama uvijek širio optimizam. Dodao je da se s jednakim žarom družio s glumcima i građanima Zagreba koji su bili njegova publika. Na posljednjem ispraćaju velikana hrvatskoga glumišta, koji je u nedjelju u 89. godini umro od karcinoma, okupili su se kolege, prijatelji i obožavatelji. Velika dvorana Krematorija bila je premalena i mnogi su stajali ispred nje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • snike 27.07.2011.

    žalosno,ode nam ovakav jedan veliki glumac i čovjek i 10.komentara,a o onuru i onoj njegovoj 82....stvarno žakosno...

  • snike 27.07.2011.

    počivaj u miru.... poštovanje tvom liku i djelu....

  • DalmatinkA_8 27.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare