To je to što me zanima!

Doživi pravo iskustvo: Počinje 3D manija u CineStar kinima

Najveći filmski blockbusteri sada dobivaju i dodatan razlog da ih doživite trodimenzionalno u najboljoj RealD 3D tehnologiji. Iskusite pravi užitak gledajući filmove u najboljoj tehnologiji
Vidi originalni članak

U CineStar naredna tri mjeseca na velika platna dolaze najveći filmski blockbusteri kao što su 'Kapetan Amerika: Građanski rat', 'Angry Birds', 'X-Men: Apocalypse', 'Alisa iza ogledala', 'Nindža kornjače: Izlazak iz sjene', 'BFG', 'Potraga za Dorom', 'Dan Nezavisnosti: Nova prijetnja', 'Tarzan', 'Ledeno doba: Veliki udar' i 'Zvjezdane staze: S one strane'.

Filmovi za koje je i inače preporuka gledati ih u 3D tehnologiji, sada dobivaju i dodatan razlog da ih doživite trodimenzionalno u najboljoj RealD 3D tehnologiji i to u CineStar kinima jer počinje akcija '3D manija'.

Svakom kupnjom 3D ulaznice zapravo štedite jer ostvarujete popust od 3 kn na proizvodima hrane i pića. Uz to, za najvjernije 3D posjetitelje, CineStar je pripremio knjižicu u koju gledajući filmove skupljate žigove, koji vam za  treći dolazak osiguravaju originalni filmski plakat, a za peti dolazak poklon paket od 5 filmova na DVD-u. Već danas možete započeti 3D maniju sa filmom 'Kapetan Amerika: Građanski rat' koji dolazi iz Marvelove radionice i zasigurno će oduševiti sve zaljubljenike u strip junake.

U CineStar kinima doživi 3D iskustvo toliko stvarno da je nestvarno. Više o akciji te kupnji ulaznica pogledajte na Blitz CineStaru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • balotelli45 05.05.2016.

    Ma kakav 3D pa pol akcije mi promakne od tog 3D-a, akcijske filmove nebi trebali gledati u 3D-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare