To je to što me zanima!

Doživjela slom u 'X Factoru', divljala i napala producenta...

Nakon što je čula da nije prošla u daljnji krug natjecanja, Zoe Alexander iz Wallesa napala je producenta, psovala suce i odgurnula kameru na pod. Privela ju je policija
Vidi originalni članak

Natjecateljica britanskog 'X Factora', Zoe Alexander, doživjela je živčani slom nakon što nije prošla u daljnji krug natjecanja i završila u policijskoj postaji zbog napada na producenta.

Plavokosa imitatorica pjevačice Pink izgledala je staloženo tijekom nastupa pred članovima žirija Tulisom Contostavlos, Nicole Scherzinger, Garyjem Barlowom i Louisom Walshom. No nije pretjerano impresionirala publiku izvođenjem hita 'So What' pa ju je sudac Barlow u jednom trenutku zaustavio govoreći joj da bi trebala pokušati ponovno s drugom pjesmom.

No dobar dojam nije ostavila ni nakon izvođenja pjesme Emeli Sande 'Next To Me'. Nakon što je čula negativne komentare od strane žirija, uplakana je bacila mikrofon i odgurnula kameru na pod tvrdeći da su joj naredili da pjeva pjesmu koju je otpjevala iako je ona to odbijala.

Na pozornicu je uskoro dotrčao njezin otac, koji radi kao imitator Toma Jonesa, koji ju je pokušavajući je smiriti odvukao natrag pred suce. No Zoe je uskoro počela vrištati na njih i psujući napustila pozornicu.

- Žele napraviti potpunu luđakinju od mene. Iako je audicija bila u lipnju, ja se još pokušavam pomiriti s onim što se dogodilo. Više nikom ne vjerujem. Jedva mogu spavati, poput nervozne olupine sam - komentirala je Zoe.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Sweat devil 27 21.08.2012.

    Za ovakvu bi ja imala terapiju da joj "propišem" drage volje brzo bi se primirila

  • Lulululu 20.08.2012.

    u ljes s njom

  • JaBiSeSamo 20.08.2012.

    Moram dodati da su te talent audicije stvarno namjestene,svakom se kaze sto ce pjevati... Ona je odmah znala koju ce drugu pjesmu pjevati kao da su joj rekli... A garant su joj rekli da ce proci kad otpjeva te pjesme,a onda kad su joj rekli da ispada poludila je,nije trebala reagirati kao totalna ludakinja. Makar su joj rekli da ce proci,mozda su je samo tjesili! Nitko nezna sto se desava iza kamera....

Komentiraj...
Vidi sve komentare