To je to što me zanima!

Dragana i Nemanja iz 'Ljubavi na selu' čekaju drugo dijete

Promijenili su nam se životni prioriteti, ali to nam nije teško palo jer smo zaljubljeni kao i prvog dana, kaže Nemanja koji je svojoj supruzi podrška u svemu
Vidi originalni članak


U petoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' otkačena Ličanka Dragana Vojnović na svojoj je farmi ugostila Nemanju Blanuša. Stalno su se svađali, a Dragana ga je jednom prilikom otjerala sa svog imanja. U to vrijeme malo tko bi pomislio da će se među njima roditi ljubav, ali to se zaista dogodilo. Vjenčali su se početkom 2016. te ubrzo dobili kćerkicu Saru.

'PALA' JE TREĆA Neve je postala sinjska kraljica tetovaža: 'Na ruci je ime sina'

- Sretan sam što je ispalo baš ovako da nas je ova emisija spojila  i što sam postao sretni tata - rekao je tada Nemanja, a par sada čeka drugo dijete. Prinova bi trebala stići u rujnu, a presretni roditelji spol djeteta još ne znaju.

- Promijenili su nam se životni prioriteti, ali to nam nije teško palo jer smo zaljubljeni kao i prvog dana - dodao je Nemanja koji je svojoj supruzi podrška u svemu.

Osim Dragane i Nemanje, prinovi se veseli još jedan par koje je svoju ljubavnu sreću pronašao na selu. Lanjski farmer Zvonko Koprivnjak (37) iz Baranje i njegova odabranica  Nikolina Šalić (34) iz Tušilovića također se vesele 'pojačanju' u obitelji.

PROŠLOGODIŠNJI KANDIDATI Zvonko i Nikolina iz 'Ljubavi na selu': Čekamo svoju prvu bebu

- Nikolina je trudna i treba roditi 15. svibnja, a čekamo djevojčicu - pohvalio se Zvonko koji je Nikolinu primijetio još na prvom upoznavanju, a njihova je ljubav kulminirala iz epizode u epizodu da bi na kraju Zvonko ostale djevojke poslao kući, a Nikolini 'poklonio svoje srce'. 

U emisiji 'Iza kulisa' Zvonko je skupio hrabrost i pred kamerama zaprosio svoju odabranicu koja je rekla 'da'.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Roccco 30.03.2018.

    Oni nečekaju dijete nego dete.

  • na1987 22.03.2018.

    zagrizla Nikolina obraze da bolje ispadne na slici, pa ispala kao da se čudi nečemu :)

  • sm2101 22.03.2018.

    Koji komentari,ljudi žive svoj život i nikoga ne prose ništa i ne kužim čenu zloba,zato nam je ovako jel uvjek neko na nekoga reži.Njima puno sreče,zdravlja i neka je beba zdrava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare