To je to što me zanima!

Draganu Mirković umalo ubila disko kugla: Jao, majko sveta

Pjevačica bi nastradala da se samo još nekoliko sekundi zadržala na pozornici jer bi joj kugla pala direktno na glavu, piše Alo. Silazila je s pozornice u trenutku pada
Vidi originalni članak

Tijekom snimanja novogodišnjeg programa na televiziji Happy, srpsku folk pjevačicu Draganu Mirković umalo je ubila disko kugla, piše srpski Alo. Pala je sa stropa nakon što je Dragana otpjevala pjesmu i počela silaziti s pozornice.

Prema pisanju srpskih medija pjevačica bi nastradala da se samo još nekoliko sekundi zadržala na pozornici jer bi joj kugla pala direktno na glavu.

- Jao, majko sveta, pa mogla sam poginuti. Dobar mi je instinkt, pa sam na vrijeme sišla s pozornice. Ma jeste vi to mene pozvali da me ubijete? Pa moj Toni bi vas skalpirao da mi se nešto dogodilo. Strahota, samo se vi smijte - rekla je preplašena pjevačica kojoj su se organizatori ispričali, a ona je s osmijehom na licu prihvatila ispriku.

Idi na 24sata

Komentari 224

  • IvanKujundzic 15.12.2012.

    Sva sreca da se na vrijeme izmakla, ipak je ona jedna od najvecih Balkanskih zvijezda ;))

  • esim-secura 10.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 10.12.2012.

    evo ovako,da kazem i ovo ta kugla da i je pala na glavu Dragane ne bi joj bilo skoro nista jer takve kugle su od stiropora i teske su oko 2 kg prije bi se kugla raspala nego da se desi nesto poput naslova

Komentiraj...
Vidi sve komentare