To je to što me zanima!

Dragović pozirala u badiću koji nije puno toga sakrio: 'Sjajna si'

Njezin profil na Instagramu vrvi fotografijama u kupaćim kostimima, a lajkovi i komplimenti joj samo pristižu. Bijeli gornji dio jedva je pridržavao njezine grudi, a cijeli izgled upotpunila je sa zlatnim nakitom i sunčanim naočalama
Vidi originalni članak

Umirovljena manekenka Tatjana Dragović (43), trenutno je na odmoru s dugogodišnjim partnerom Vlahom Arbulićem (31) u Dubaiju, a dok se prešetava po užarenom pijesku, 'opali' i pokoju fotografiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratitelje je oduševila fotografijom na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Bijeli gornji dio jedva je pridržavao njezine grudi, a bivša manekenka se pobrinula istaknuti duge, vitke noge. Cijeli izgled upotpunila je sa zlatnim nakitom i sunčanim naočalama. 

Pratitelji u komentarima nisu je 'štedjeli', dobila je brojne pohvale i 'superlative'. 

VATRENA I U 40-IMA Tatjana Dragović ponosno je istaknula vitku figuru: 'Divoto!'

'Još uvijek najzgodnija, ma što druge mislile o tome!' 'Odlična, lijepa, zgodna, šarmantna', 'Ljepoto' - poručili su joj pratitelji te ostavili brojne emotikone vatre i srca.

Svakom objavom na društvenim mrežama iznova potvrdi da je jedna od najljepših Hrvatica, a njezina linija ne odaje dojam da je majka čak troje djece; kćeri Amber Mariju (18) i Luce (7) te sina Emanuela (13). 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • japanokinezjapano 14.10.2021.

    Ama baš po ničemu se ne može zaključiti da je čak ni prosječno lijepa. Po meni je u kompletnoj deformaciji.

  • opera1 13.10.2021.

    Njena usta su mi jedna od najlošije napravljenih i nikako joj ne stoje na lice. Zašto se prirodno lijepe žene ovako unakaze…

  • vedii888 13.10.2021.

    uvijek isti izraz lica ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare