To je to što me zanima!

Drake šalje poruke Kim nakon prekida s Kanyeom, a u pjesmi je insinuirao da su već spavali

Poruke joj je počeo slati čim je postalo jasno da je razvod neizbježan. Spreman je naći se s Kardashiankom čim ona to poželi i uvjeren je kako će se to dogoditi ubrzo, tvrdi izvor blizak Drakeu
Vidi originalni članak

Poznati američki reper Drake (34) bacio je oko na starletu Kim Kardashian (40) nakon što se u medijima počelo pisati da se razvodi od repera Kanyea Westa (43).

POGLEDAJTE VIDEO: Kim i Kanye se razvode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Drake se nada prilici kod Kim čim se ona službeno razvede od repera s kojim ima četvero djece.

- Drake nikad nije shvatio što Kim vidi u Kanyeu. Godinama govori kako on nije za nju te kako će Kim završiti u suzama - otkrio je izvor. 

Drake je, navodno, atraktivnoj Kim počeo slati poruke odmah kada je čuo da je podnijela zahtjev za rastavom braka u veljači ove godine. 

- Iznenadilo ga je što joj je toliko trebalo da shvati, a poruke joj je počeo slati čim je postalo jasno da je razvod neizbježan. Spreman je naći se s njom čim ona to poželi i uvjeren je kako će se to dogoditi ubrzo - rekao je izvor blizak Drakeu. 

Podsjetimo, Drake i Kanye su već imali verbalnih sukoba koji su uglavnom bili vezani za fatalnu Kim. 

Fanovi Drakea vjeruju da je on u nekoliko svojih pjesama aludirao na to da je imao seksualne odnose sa starletom, ali Kanyeu se nije svidjelo što on to nikada nije javno demantirao. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nina Nina 17.03.2021.

    A i ovaj skuplja tuđe otpatke

  • recute mami 17.03.2021.

    Imali filmic neki novi

  • nap 17.03.2021.

    ma briga njega za nju  rastavili su se

Komentiraj...
Vidi sve komentare