To je to što me zanima!

Drama u palači: Nove epizode donose još mračnije zaplete

Vraća se najgledanija serija ove televizijske sezone. Posljednja epizoda prikazana je u prosincu prošle godine. Novi nastavci donose još mračnije dvorske zaplete
Vidi originalni članak

Shvativši da joj se zdravstveno stanje pogoršalo, Efsun odluči provesti svoje posljednje trenutke života u prinčevom naručju, upozoravajući ga da se čuva Hurem koja ga je htjela otrovati. Njihovom posljednjem razgovoru prisustvuje i Mahidevran, koja će o Hureminom pokušaju ubojstva princa odmah obavijestiti sultana. 

Sulejman isprva negira njezine tvrdnje, ali promjeni mišljenje kada to čuje i od sina Mustafe, dok Hurem i dalje tvrdi da je nevina. Kako bi se sam uvjerio u istinitost optužbi, sultan se obračuna s Hurem i zatraži od nje da žrtvuje vlastiti život u znak odanost i ljubavi - tako što će za njega ispiti otrov! Iako ne zna za Nigarinu trudnoću, Ibrahim se pokušava opametiti i vratiti se supruzi od koje se otuđio, a Gul-aga prenosi sultaniji Hurem dvorski trač o novom Mahidevraninom i Mustafovom planu – pod svaku je cijenu žele uništiti, i to na način da je odvoje je čim prije od sinova.

Hoće li kalfa Nigar moći čuvati svoju tajnu među silnim spletkarošicama u haremu? Što će učiniti Hurem kako bi se riješila Mahidevraninih spletki? Odgovore na ova i druga, još nepostavljena pitanja, doznajte  u novim epizodama serije 'Sulejman Veličanstveni' koja se vraća na RTL televiziju u nedjelju, 13. siječnja u 20 sati, i to dvostrukom epizodom.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Klinkica 13.01.2013.

    I sto je papucar napravio kad je shvatio da mu je ljubljena kriva? Dao joj lazni otrov umjesto da ju je odmah smaknuo!

  • mily 13.01.2013.

    uf al ima sigurnost u njegovu ljubav!! jako je ona sigurna, kad mora ubiti svaku koju on odabere!! he he da nije bilo nje, ko zna što bi i do dana današnjeg bilo sa turskimcarstvom i granicama. Žena može da te uzdigne, ali i da te uništi. Takve nas je bog stvorio

  • lulea 13.01.2013.

    kud svi turci tu i mali mujo

Komentiraj...
Vidi sve komentare