To je to što me zanima!

Drama u Zagrebu: Mia Begović spava u hodniku ispred stana

Zašto glumica ne može ući u vlastiti stan te kako se snalazi otkako se vratila s Kostarike gdje je snimala 'Preživljavanje' čitajte u tiskanom izdanju 24sata u utorak
Vidi originalni članak

Zašto Mia Begović (49) ne može ući u vlastiti stan u zagrebačkoj Masarykovoj ulici te kako se snalazi otkako se vratila s Kostarike na kojoj je bila na snimanju reality showa 'Preživljavanje', pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u utorak uz ekskluzivne fotografije!

Otkrili smo kako Mia preživljava dok ne može ući u stan te tko brine za nju i s kojim se problemima susrela otkako joj je bivši suprug Željko Žnidarić promijenio brave na vratima.

Sve o situaciji u kojoj se našla Mia Begović pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u utorak. 

Idi na 24sata

Komentari 274

  • hrvojehrc 01.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ruzana 01.03.2012.

    a neš ti drame

  • una222 29.02.2012.

    žena nije imala sreće pri odabiru, gospodin je bio "veliki" poduzetnik, pisali se o njima hvalospjevi iskakali na svim mogućim događajima a gle sad.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare