To je to što me zanima!

Drame kraljevskih vjenčanja: Premala haljina i 'kriva' imena

Kralj Alfred Veliki patio je od prilično neugodnog problema. Bolovao je od hemeroida, a posebno su mu 'zasmetali' baš na njegov veliki dan
Vidi originalni članak

Buduća supruga britanskog princa Harryja (33) proživljava pravu dramu oko priprema za vjenčanje. Meghan Markle (36) glavobolju su, između ostalih, priuštili i članovi vlastite obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, problemi buduće članice britanske kraljevske obitelji nisu iznimka. Naime, razni skandali vezani za svadbe u kraljevskim obiteljima događale su se stoljećima unazad.

KRALJEVSKO VJENČANJE Naš novinar ekskluzivno iz Londona: Fanovi okupirali ulice

Pogrešno ime i 'zbrkani' zavjeti

Pokojna princeza od Walesa na oltaru je svog budućeg supruga nazvala pogrešnim imenom. Naime, njegovo puno ime je Phillip Charles Arthur George, a Diana ga je oslovila kao Charlesa Phillipa. 

Iako je Charles (69) točno izgovorio njezino ime, 'zapetljao' se prilikom izgovaranja zavjeta. 

Premala vjenčanica

Maria Antonietta udala se za Louisa-Augustea de Francea 1770. godine, a prije samog obreda doživjela je noćnu moru svake mladenke.

Naime, na dan vjenčanja otkrila je da joj je vjenčanica premalena, a dio na leđima nije mogla u potpunosti zatvoriti. Nije bilo drugog rješenja ili dodatnog materijala za popravljanje pa je bila prisiljena udati se u takvoj vjenčanici. Dok je hodala naziralo se i njezino donje rublje. 

Muke po hemeroidima 

Kralj Alfred Veliki patio je od prilično neugodnog problema. Bolovao je od hemeroida, a posebno su mu 'zasmetali' baš na njegov veliki dan. 

Nesanica i nestašni konj

Princ William (35) spavao je samo pola sata noć prije svog vjenčanja s Kate Middleton (36). Naime te noži na ulicama je ilo veliko slavlje, ljudi su pjevali, a to nervoznom princu  nikako nije odgovaralo.

Desila se i nezgoda s konjem i jahačem na dan vjenčanja. Naime, uznemireni konj je skočio i zbacio jahaća sa sebe te krenuo bježati sa svečanosti.

Razbijena tijara

Kraljičin frizer slučajno je razbio tijaru koja je bila izvorno napravljena za kraljicu Mary 1919. godine. Odmah su je pokušali popraviti, a to im je naposljetku i uspjelo. 

No, obožavateljima je još nešto 'upalo' u oko. Naime, kraljica je na nekoliko fotografija pozirala bez buketa cvijeća, iako je običaj da za svako kraljevsko vjenčanje budu izrađena po dva. 

Izgubljeni veo

Lady Charlotte, rođakinja kraljice Viktorije i kćer vojvode od Wellingtona skoro je zbog vjetra izgubila veo kad se udavala 2016. godine.  Ipak,ostala je mirna i ušla u crkvu te se udala  za Alejandra Santa Dominga

VIDI OVO! Saznajte što vaš oblik usana govori o vama. 

Odaberite ruž prema horoskopskom znaku. 

Ovo su 5 najgorih stvari koje vam se mogu dogoditi za vrijeme seksa. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jožek2 19.05.2018.

    Gade mi se ova kraljevska vjenčanja i još to u Engleskoj, pa po ćemu je taj bogati kraljević - princ zaslužio da se i u Hrvatskoj već mjesecima piše o njegovom vjenćanju? Jeli to skretanje pozornosti sa važnih tema u Hrvatskom gospodarstvu, o pljačkama u Agrokoru nakon Todorića, o svim kriminalnim radnjama neše vlade i vlasti.

  • Saguaro 19.05.2018.

    ajme sto ste dosadni vise!!!!!

  • vratina 18.05.2018.

    mene samo interesira kud je ovi Dijana gledala pa ovo je čista komedija

Komentiraj...
Vidi sve komentare