To je to što me zanima!

Drastična promjena: Zvijezda 'Izgubljenih' ošišala se na nulu

Hrabar potez, svaka čast. I dalje si savršena. Zgodnoj ženi poput tebe sve dobro stoji, pisali su pratitelji glumici Evangeline Lilly koja je proces skraćivanja kose objavila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Glumica Evangeline Lilly (40), poznata po ulozi fatalne Kate u seriji 'Izgubljeni', iznenadile je fanove promjenom imidža. Na društvenim mrežama objavila je video u kojem se šiša i brije glavu, a naposljetku je i objavila fotografiju na kojoj je ćelava. 

Evangeline je bila prepoznatljiva po svom osmijehu i frizuri, a upravo zbog bujne kose pojavila se u kampanji francuske kozmetičke kuće L'Oreal.

Fanovi u početku nisu bili oduševljeni njezinom transformacijom. 

- Zašto?!? Molim te, nemoj! Nadam se da je ovo šala! - komentirali su neki pritom se nadajući da je Evangeline ošišala kosu zbog neke nove uloge. 

Ipak, neki su oduševljeni promjenom frizure. 

- Hrabar potez, svaka čast. I dalje si savršena. Zgodnoj ženi poput tebe sve dobro stoji - pisali su joj pratitelji te naglašavali da ljepota nije u kosi, već u osmijehu, očima i ponašanju. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.11.2019.

    Ne mogu vjerovati ženska se ošišala, pa ovo me je skroz dotuklo, trebalo bi uvesti neke zakonske regulative da se čitatelje zaštiti od ovakvih šokantnih vijesti.

  • Pero Cigla 05.11.2019.

    Odvratno. Što joj je to trebalo...

  • TommyVercetti 05.11.2019.

    Kate we have to go back!

Komentiraj...
Vidi sve komentare