To je to što me zanima!

Dražen Šajeta opleo po Šuput i Vitasoviću: 'On bi sve popio, a ona ulaže u plastiku vječno!'

Šajeta na Twitteru ima 6282 pratitelja te tamo često dijeli svoja mišljenja o glazbi kao i komentare na razna događanja. Nedavno je opisao kako iz se iz centra Opatije čuje da trešte narodnjaci
Vidi originalni članak

On bi šolde popija, a ona ulaže u plastiku što je skoro pa vječno…U svakom slučaju teško razgradivo, napisao je glazbenik Dražen Turina Šajeta (50), misleći na kolegicu Maju Šuput Tatarinov (43) te kolegu Alena Vitasovića (54).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podijelio je na Twitteru snimku zaslona s Facebooka na kojoj se nalazi plakat za Majin nastup na Sajmu pršuta u istarskom Tinjanu. Uz plakat, uhvatio je i Vitasovićev komentar: 'Bitno da šoldi ne ustaju u Istri'. 

Ispod objave sakupio je nekoliko komentara i lajkova.

'Hoće li se zeleni pobuniti i napraviti prosvjed zbog toliko plastike koja 'pjeva'?','I svakako neprobavljivo', 'Šolde ti vazela', samo su neki od njih.

Šajeta na Twitteru ima 6282 pratitelja te tamo često dijeli svoja mišljenja o glazbi kao i komentare na razna događanja. Nedavno je opisao kako iz se iz centra Opatije čuje da trešte narodnjaci.

'NIJE U REDU' Šajeta opleo po Minei zbog plakata: 'Ona pjeva na matricu'

- 2 sata ujutro su. Do mog brdašca iz centra Opatije trešti takva narodnjava da se ni Južna Srbija ne bi posramila! Sjećam se ranih 90-ih kad sam u Latinici “Mogu li srpski glazbenici opet nastupati u RH?” rekao da će se oni prvi vratiti! Skoro su me streljali pred zgradom HRT-a - napisao je Dražen na toj društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • šišaj 06.11.2022.

    Šajeta a Rade Šerbedžija ti ne smeta a...?

  • 20.10.2022.

    Šajo,odi delat nešto. Ni lipo plest po drugima sok delaju dok ti (svestranih zanimanja) sjediš doma i pljujes preko tipkovnice u pokusaju da budes pametan. Nema šoldi pa preko konkurencije do samopromocije? A ni ti to baš lipo... Pazi da ne izgubis i to malo fanova što ti ostalo...

  • Maroosha 20.10.2022.

    Ma si mi drag, Vitasovic snima, a ti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare