To je to što me zanima!

Drele, Ida i Knjaz nazdravili su novom izdanju Božićnog piva

Na predstavljanju 22. izdanja Božićnog piva, čiiji je ovogodišnji autor etikete Miron Milić, uživali su Mario Petreković, Ida Prester, Rene Bitorajac, Robert Knjaz...
Vidi originalni članak

U galeriji Academia Moderna u četvrtak je predstavljeno 22. izdanje Božićnog piva. Davor Dretar Drele, Mario Petreković, Ida Prester, Robert Knjaz, Rene Bitorajac i brojni drugi imali su priliku nazdraviti ovogodišnjem izdanju Božićnog piva i etiketi čiji je ovogodišnji autor Miron Milić.

Likovnog umjetnika kao pobjednika natječaja za oblikovanje etikete Božićnog piva odabrao je žiri sastavljen od predstavnika Zagrebačke pivovare, direktorice Instituta za suvremenu umjetnost Janke Vukmir i likovnog kritičara Zlatka Galla. Natječaj za likovne umjetnike do 35 godina organiziran je u partnerstvu s Institutom za suvremenu umjetnost i potiče likovne umjetnike da predstave jedno pomalo drukčije viđenje blagdanske atmosfere.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DadoTrip 02.12.2011.

    ,.nekako su se kasno sjetili promovirat,.,ves se duze vrijeme pije bozicno,.,:)),.jedva cekam uskrs uz bozicno i bozicne pjesme,.,:))

  • vunderkind 01.12.2011.

    zatitralo mi srce od ovakve vijesti!zemlja nam propada iz sata u sat a vi objavljujute ovakve super vijesti! o majko....:(((((((((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare