To je to što me zanima!

Drew Barrymore: Tukli su me u školi svakodnevno

Glumica se proslavila filmom 'E.T.'. Otkrila je da nije imala šanse za normalno djetinjstvo. Prvi put probala je alkohol dok je imala devet godina
Vidi originalni članak

Američka glumica Drew Barrymore (35) prvi put se pojavila pred kamerama dok je imala samo sedam mjeseci. Proslavila se ulogom u film 'E.T.', kojeg je snimila sa sedam godina. Drew je nedavno otkrila britanskim medijima kako je imala malo šanse da odraste poput normalnog djeteta.
- Svi moji prijatelji bili su odrasle osobe. Imala sam puno problema mijenjajući škole jer su me znali iz filmova. Bila sam debeljuca koju su tukli gotovo svaki dan - otkrila je Drew. Autobiografiju 'Little Lost Girl' je objavila s 14 godina. U njoj je napisala da je prvi put probala alkohol s devet godina, s deset je pušila marihuanu, a do dvanaeste godine je probala kokain. Nakon odvikavanja u klinici, pokušala se ubiti, a od 15 godine zakonski se emancipirala od roditelja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • modri 14.03.2010.

    a draga ako ti pare ne donosi sricu daj ih sve meni,pa kad mene vidis sritnim bit ces i ti sritna

  • Webeto 14.03.2010.

    Preslatka je.

  • opera 14.03.2010.

    pa ne znam bas,mozda se varam,ali nitko ne zlostavlja djecu koja su popularna kao sta je tada bila ona, obicno su zrtve ona djeca koja su povucena i \"nevidljiva\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare