To je to što me zanima!

Drew Barrymore tvrdi: 'Majka mi je dopuštala da s deset godina pušim marihuanu...'

Svojevremeno je u razgovoru za People priznala da je s 13 godina bila dva puta na odvikavanju od droge. Uz to, majka ju je poslala i u psihijatarsku ustanovu
Vidi originalni članak

Sve nezdrave navike bile su dopuštene u našoj kući. Osim slatkoga. Doslovno sam se znala skrivati u ormar kako bi jela čokoladu, ispričala je glumica Drew Barrymore (47) u svom podcastu Drew’s News, prenosi Daily Star.

VOLI MRAZ Drew Barrymore nosi 'zaleđene' trepavice za blagdanski ugođaj

O zabrani slatkoga raspravljala je s glumcem Robom Loweom te je otkrila kako je mama Jaide bila jako rigorozna. Nije htjela da se njena djeca udebljaju.

Ali kada su bile druge nezdrave stvari u pitanju, tada nije bilo problema. Glumica je otkrila kako je prvo alkoholno piće popila s devet godina, a marihuanu je probala s deset.

Svojevremeno je u razgovoru za People priznala da je s 13 godina bila dva puta na odvikavanju od droge. Uz to, majka ju je poslala i u psihijatarsku ustanovu.

- Tamo nije bilo zezancije, a kada bi došlo do takve situacije tada bi nas vezali - objasnila je i priznala da je bila prava buntovnica.

- Izlazila sam u klubove i izbjegavala školu. Bila sam potpuno izvan kontrole - priznala je glumica. Otkrila je da je kasnije pronašla način kako da oprosti mami.

- Vjerujem da se osjećala kao da ne postoji drugi izlaz. Sigurno je živjela s mnogo krivnje svih ovih godina. Napravila je čudovište i sigurno je živjela s mnogo boli - dodala je.

KOJI SU NAJKRAĆI, A KOJI NAJDULJI? Britney je u braku bila punih 56 sati, a neki od slavnih parova premašili su 50 godina zajedno

Glumica ima dvije kćeri, Frankie (8) i Olive (9) kojima želi biti pravi primjer tijekom odrastanja.

- Rekla sam im "Ja sam vam majka, a ne prijatelj". Imala sam ja mamu koja je meni bila prijatelj pa je to ispalo jako loše. To ne želim - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nap7 19.09.2022.

    To nije u redu kao dijete pocela

  • jamesbond7777 19.09.2022.

    Neka "vesela femily 🙄🙄tu se izgleda brzo gubilo nevi-nost

  • jaosijek 19.09.2022.

    bravo za tvoju mamu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare