To je to što me zanima!

Druga sezona serije 'Game of Thrones' snima se u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osim u Irskoj druga sezona HBO-ove serije 'Game of Thrones' snimat će se jednim dijelom i u našoj zemlji. Produkcija ne štedi jer je prva sezona oduševila gledatelje
Vidi originalni članak

Dok se prva snimala u Belfastu, Sjevernoj Irskoj i Malti, druga sezona HBO-ove serije 'Game of Thrones', osim u Irskoj, djelomično će se snimati i u Hrvatskoj. Već neko vrijeme šuškalo se da bi serija snimljena prema romanu pisca Georgea R.R. Martina trebala snimati u Dubrovniku. U Hrvatskoj će se snimiti neke od scena s Juga, uglavnom dijelovi u kojima će Daenerys, koju glumi Emilia Clarke, pokušava osnovati vojsku. Na Islandu će biti snimljene scene u kojima Jon Snow, kojeg glumi Kit Harington, i njegova braća istražuju Sjever. Snimanje TV serija na lokacijama u tri zemlje inače je veoma rijetko, no očito je da HBO-ova produkcija ne štedi jer je prva sezona serije oduševila gledatelje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • oriental 23.08.2011.

    Misliš, nizak si 175 cm? :) Btw- najbolja serija koju sam ikada gledala.

  • nopanix 23.08.2011.

    Odlićno,kod nas glumaca na svakom koraku :)

  • marlena 23.08.2011.

    nisam gledala seriju, ali mi je drago ako će se dio snimati i kod nas..svaka promidžba nam je dobrodošla..imamo prelijepih mjesta za pokazati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare