To je to što me zanima!

'Drugo stanje Bridget Jones': Nije savršena, niti to želi biti

Ako ste se ikad upitali što je Bridget Jones radila ovih dvanaest godina koliko ju nismo mogli vidjeti, Renee Zellweger i Colin Firth dali su nam poprilično dobro objašnjenje
Vidi originalni članak

Nakon raskida s Markom Darcyjem, Bridget Jones imala je plan da živi sretno zauvijek. No taj plan, kao i mnogi drugi njeni planovi, nije baš prošao kako je planirala.

Sada, kao četrdesetogodišnjakinja koja je opet solo, Bridget pokušava svoju karijeru producentice dovesti na pravi kolosijek i okružiti se prijateljima, što starim, što novim. Čini se kako je opet sve pod njenom kontrolom.

No jednom kada se u njenom životu ponovno pojavi Mark Darcy, i to u trenutku kada je susrela zamamnog Amerikanca Jacka Qwanta, Bridgetin život još jednom kreće na ludu vožnju toboganom. A da stvari ne bi bile jednostavne, Bridget zatrudni, no samo je 50 posto sigurna tko je u stvari otac djeteta.

Pogledajte video

Dobitnici nagrade Oscar Renée Zellweger i Colin Firth ponavljaju svoje uloge u novom poglavlju velikog svjetskog hita nastalog prema bestseleru Helen Fielding, a pridružuje im se Patrick Dempsey kao nova ljubav. U novom filmu se naša junakinja pronalazi u neočekivanom stanju, a u kinima ćete ga moći pogledati za samo dva tjedna, od 15. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare