To je to što me zanima!

Drugo vjenčanje, treća haljina: Udala se unuka Grace Kelly

Charlotte Casiraghi i njen odabranik Dimitri Rassam prije mjesec dana održali su građansko vjenčanje, a sada su se oženili i u crkvi. Unuka princeze Grace Kelly blistala je u vjenčanici luksuznog brenda.
Vidi originalni članak

Princeza Charlotte Casiraghi (32), deveta po redu za monegaški tron, a ujedno i unuka slavne princeze Grace Kelly, tijekom proteklog vikenda u Francuskoj se udala za tamošnjeg producenta Dimitri Rassama (37) na intimnom slavlju koje su priredili za najbliže prijatelje i rodbinu. Paru je ovo drugo vjenčanje. Naime, početkom lipnja održali su ceremoniju građanskog vjenčanja, a sada su 'sudbonosno da' odlučili izreći i u crkvi. 

Charlotte je za crkveno vjenčanje odabrala vjenčanicu luksuznog breda "Giambattista Valli". Haljina je od šifona i ukrašena je romantičnim detaljima, a to je ujedno i njena treća haljina za svadbu.

Na građanskom vjenčanju prvo je nosila mini čipkastu haljinu s mašnama, brenda "Saint Laurent", a kasnije se presvukla u Chanelovu bijelu haljinu bez naramenica. Kombinaciju je tada upotpunila ogrlicom svoje bake Grace Kelly. 

Podsjetimo, princeza Charlotte i producent Dimitri, u ožujku 2017. objavili su zaruke na Balu ruža u Monte Carlu, a šest mjeseci kasnije postali su ponosni roditelji dječaka Balthazara.  Par se tada ipak nije vjenčao jer je princeza naprasno prekinula zaruke. Istu stvar napravili su i nekoliko mjeseci prije rođenja djeteta. Iako je u raskošnoj vili Dimitrijeve majke na Siciliji tada sve bilo spremno za vjenčanje, Charlotte i Dimitri ipak su odlučili pričekati dok ne prođe porod. 

Unuka slavne Grace Kelly upoznala je filmskog producenta Rassama preko zajedničkih prijatelja. Prohodali su 2016. Oboje iz prijašnjih veza imaju djecu - ona sina, a on kćer. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 02.07.2019.

    sretno im

  • Liliana_1 02.07.2019.

    Koja ljepotica i još k tome princeza i uda se za ovog. Šteta.

  • 02.07.2019.

    prohodali su? prije se nisu mogli dignit sa stolice. Ne zvuči vam normalnije: započeli su vezu. Ovoga bi trebalo ošišat pod hitno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare