To je to što me zanima!

Drukčije izdanje: Jelena Rozga pozirala s dubokim dekolteom

Pjevačica je pozirala klečeći na koljenima, odjevena u gornji dio crvenog kupaćeg kostima koji je naglasio njezin dekolte te u trendi trapericama
Vidi originalni članak

Splićanka Jelena Rozga (41) jedna je od onih pjevačica koja nema naviku na društvenim mrežama objavljivati razgolićene fotografije pa je njezina posljednja objava itekako iznenadila brojne pratitelje na Instagramu.

- Summer time - stoji kratko uz fotografiju na kojoj Jelena pozira klečeći na koljenima, odjevena u gornji dio crvenog kupaćeg kostima koji je naglasio njezin dekolte te u trendi trapericama visokog struka.

Pjevačica je objavom izazvala 'lavinu' reakcija na društvenoj mreži. Fotografija je u kratkom roku prikupila preko 15.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Nestvarno lijepa', 'Predivna žena', 'Srce mi lupa 100 na sat', 'Nemam riječi', samo su neki od komentara brojnih fanova.

Inače, Rozga je nedavno obožavatelje razveselila videom sa snimanja novog spota. Video je podijelila na Instagramu, a obožavatelji nagađaju da se Jelena rasplesala bez grudnjaka. 

Splićanka se vrtjela u zavodljivoj bijeloj spavaćici i pripadajućem ogrtaču, a njezin je novi spot još uvijek obavijen velom tajni.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • sky linee 17.08.2019.

    Dobro izgleda

  • mdcro24 16.08.2019.

    Mora nekako privuci paznju, jer je nesto i nema u zadnje vrime

  • 15.08.2019.

    Čvrsta dvojkica, drži do sebe porculanska lutkica Jele

Komentiraj...
Vidi sve komentare