To je to što me zanima!

Druže se i poslije snimanja: Glumci iščekuju Franina sina

Doris Pinčić sprijateljila se sa Sanjom Popović, opakom zlicom Dalijom iz dalekog Jemena. Još nisu zajedno obišle noćne klubove, ali joj se život u Zagrebu sviđa
Vidi originalni članak

Na snimanjima glumci slave rođendane, a za tri mjeseca proslavit će rođenje djeteta Frane Perešina koje očekuje s bivšom voditeljicom Martom Žegurom (29).

Beogradska glumica Sanja Popović (26) zbližila se s kolegama na setu. Još nije s njima obišla noćne klubove, ali joj se život u Zagrebu sviđa, iako je u Srbiji ostavila dečka.

- Veza na daljinu zasad funkcionira. Skupa smo godinu dana, on nije iz svijeta glume, posjetio me u Zagrebu i za moj posao ima razumijevanja - kaže Sanja Popović, koja glumi Leilinu sestru Daliju. Njezin lik ne priznaje poraz, fokusirana je na ciljeve.

- Uvijek se borim za ono što želim, ali ne bih pod svaku cijenu išla do kraja. Zajedničko s njom mi je to što sam sabrana, mirna, odmjerena u svojim reakcijama i postupcima - ističe Sanja. S glumačkom ekipom brzo se sprijateljila, najviše sa zvijezdom serije Doris Pinčić.

- I nakon snimanja volimo se družiti - kaže markantni Stefan Kapičić (33).

Bivši ministar kulture Crne Gore i glumac Branimir Popović (45) također je novi lik u drugoj sezoni. Glumi Šimuna, bivšeg dečka Nele Zlatar. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • dunav 24.09.2012.

    "iz dalekog jemena"-ta rečenica, uz seriju općenito, mi izaziva mučninu.

  • sutra 24.09.2012.

    koji um može smisliti toliko gluposti

  • Šarlota 24.09.2012.

    Koliko je ova serija bila zanimljiva na početku, još više je postala dosadna na kraju, pa mi nije jasno što redatelj i glumci pokušavaju???? Pokušali su nas uvuči u kina da "vidimo to čudo neviđeno kako će završiti Larin izbor", a što se pokazalo potpunim promašajem, pa su ponovno krenuli u snimanje ionako već loše i dosadne serije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare