To je to što me zanima!

Druženje u troje: Anezi izašla na večeru s Goranom i Hanom

Anezi i Hana su bile prijateljice tijekom showa, ali i konkurencija, a nakon 'Gospodina Savršenog' nastavile su se družiti. Goran Jurenec jučer ih je obje odveo na večeru...
Vidi originalni članak

Bivše natjecateljice showa 'Gospodin Savršeni' Anezi i Hana druže se i nakon emisije. Alena Nezirović Anezi na svom profilu objavila je sliku s Goranom Jurenecom (39) i Hanom Rodić (21).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anezi i Hana bile su konkurencija u showu, ali ipak su bile i prijateljice, a nastavile su se družiti i nakon showa. Hana nije pobijedila u showu, ali je osvojila Goranovo srce. Hana i Goran su u posljednje vrijeme manje aktivni na društvenim mrežama, ali objasnili su kako je s njihovom vezom sve u redu.

- Pozdrav svima. Evo nalazim se sa savršenim parom - rekla je Anezi veselo dok je par pozdravljao obožavatelje iz pozadine. Goran i Hana izgledaju prilično zaljubljeno na snimci, dok im Anezi pravi društvo, a čak su se našalili da je ona 'držač svijeće' u ovom slučaju.

IDE NA OPERACIJU? Hana Rodić: 'S novim grudima ću biti još više samouvjerena'

Anezi je uzvikivala ‘Candela, candela’, što u prijevodu znači svijeća. Naime, Goran se iz Njemačke nakon tri tjedna vratio Hani u Zagreb. 

Iako je zaljubljeni par naišao na mnogobrojne kritike zbog njihove razlike u godinama, Hana i Goran se ne osvrću na negativne komentare već planiraju zajedničku budućnost.

- Gledamo neki grad u kojemu bismo mogli imati dobru karijeru, a kako je veza stvar kompromisa, sve se dogovaramo - otkrila nam je Rodić. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

Idi na 24sata

Komentari 32

  • MinaMina26 12.02.2019.

    Ova više nezna kud bi sa sobom i di bi se više prijavila...

  • liliana 10.02.2019.

    Hana ima ptičje kandže .Kopiraj princeze a ne cure iz Dubrave.

  • 10.02.2019.

    Ne razumijem zašto stalno netko pokušava nametnuti mišljenje da je Goran homoseksualac? Da jeste, zašto bi glumio da nije? Koliko znam dolazi iz Njemačke a tamo to zbilja nije više tabu odavno i opće je prihvaćeno bilo koje sexualno opredjeljenje. Čini mi se da su mnogi malo zavidni savršenom 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare