Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
81 komentara

Hana Rodić: 'S novim grudima ću biti još više samouvjerena'

Da razmišljam o nekoj operaciji, razmišljam, ali neću vam otkriti koja jer će to sve doći u svoje vrijeme, rekla je Hana u YouTube videu prije šest dana, a sada je otkrila da razmišlja o operaciji grudi

Foto: PIXSELL
81 komentara

Kandidatkinja prve sezone 'Gospodina Savršenog' Hana Rodić (21), nakon završetka showa pokrenula je YouTube kanal na kojemu je već objavila dva videa. Dok je u prvome pričala o iskustvu u realityju, drugi je posvetila odgovaranju na pitanja koja su joj pratitelji postavljali. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najviše ih je zanimao njezin odnos s Goranom i detalji njihove veze, ali i pitanje o plastičnim operacijama bilo je neizbježno.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ljudi nisam operirala ama baš ništa. Ja nisam radila ni jednu plastičnu operaciju na sebi. Da razmišljam o nekoj operaciji, razmišljam, ali neću vam otkriti koja jer će to sve doći u svoje vrijeme - rekla je Hana u videu prije šest dana. 

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Ipak, nije dugo čekala, pa je otkrila koju korekciju želi napraviti na sebi. Pratitelji su ju ponovno upitali čemu uopće operacija ako toliko samouvjerena. 

Foto: Instagram

- E pa s novim sisama bit ću još više samouvjerena. Eto - poručila im je. Hana je i rekla da plastične operacije podržava i da bi priznala ako ih napravi. 

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Njezin dečko, Goran Jurenec (39), trenutačno se nalazi u Njemačkoj, gdje pokreće web stranicu 'Model Up Your Life'. Preko interneta će voditi fitness treninge, a Hani je nagovijestio da će se znojiti s njim.

Još malo pa trening bebo - napisao joj je u komentaru ispod jedne fotografije. 

savrseni | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message