To je to što me zanima!

Dubioza Kolektiv usprkos kiši priredili show: 'Na Eurosongu 2035. predstavljat ćemo Bosnu'

Sinoć su na ovoj bini nastupali pobjednici ovogodišnje Eurovizije, ali kao što već znate vjerojatno Bosna nije sudjelovala već šest godina jer nam je ova državna televizija bankrotirala, poručili su dečki iz Dubioze
Vidi originalni članak

Posljetitelje druge večeri Sea Star festivala u Umagu kiša i vjetar nisu uspjeli omesti u dobroj zabavi. 'Naoružani' kabanicama i kišobranima, uživali su u nastupima Buč Kesidija, Dubioze Kolektiv, Buntaija, Z++...

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedugo nakon što su na pozornicu stali članovi bosanskohercegovačkog benda Dubioza Kolektiv kiša je prestala, a prvi taktovi njihovog hita 'Volio BIH' raspametili su publiku.

- Sinoć su na ovoj bini nastupali pobjednici ovogodišnje Eurovizije, ali kao što već znate vjerojatno Bosna nije sudjelovala već šest godina jer nam je ova državna televizija bankrotirala - poručili su dečki iz Dubioze.

- Znate što, zato ćemo vam mi prezentirati akciju pod nazivom 'Make Bosnia participate in Eurosong again'. Svojom velikodušnom donacijom od 5 lipa možete pomoći Dubiozi da ode na Eurosonga 2035. godine - najavili su.

Više od sat vremena izvodili su najveće hitove poput 'Blam Blam', 'USA', 'Kokuz', 'Kažu', a umašku publiku su rasplesali zaraznom energijom.

SPREMAJU SPEKTAKL Pobjednici Eurosonga stižu na Sea Star Festival, a sve možete pratiti na portalu 24sata

- Dubiozin koncert zaista je bio vrhunac druge večeri festivala. Oduševili su me! - kaže nam posjetiteljica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vili Nemoš 29.05.2022.

    Ko će predstavljati Hercegovinu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare