To je to što me zanima!

Duboiza kolektiv izbacila treći singl s novog albuma, '1. Maj'

Promocija albuma "Apsurdistan" započela je prije pola mjeseca, a u Zagrebu je obilježena potpisivanjem albuma i koncertom iznenađenja u Bogovićevoj ulici
Vidi originalni članak

Kad su 1886. godine radnici u Chicagu prosvjedovali za osmosatno radno vrijeme, nisu ni znali da će situacija 127 godina kasnije biti još gora.

Danas se značenje Praznika rada izgubilo, a na to nas najbolje podsjeća pjesma „1.maj“ Dubioze kolektiv. Uvijek politički angažirani, stihovi Dubioze kolektiv satirično ukazuju na stanje današnjeg društva i na izravan način govore ono čega se većina ne želi (pod)sjetiti.

„1.maj“ treći je singl uvijek kritički nastrojene Dubioze kolektiv, a nalazi se na njihovom aktualnom albumu „Apsurdistan“.

Promocija albuma započela je prije pola mjeseca, a u Zagrebu je obilježena potpisivanjem albuma i koncertom iznenađenja u Bogovićevoj ulici.

Iako je album dostupan na besplatnom downloadu na njihovoj stranici, album se ipak prošli tjedan našao na prvom mjestu liste za najprodavaniji inozemni album.

Koliko ih ljudi vole dokazuje i činjenica da je spot za pjesmu „Kažu“ na YouTube-u u samo tri tjedna prešao brojku od pola milijuna klikova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kokuz3 29.04.2013.

    i onda slušju cecu, karleušu i ostale vanzemaljce pokraj ovakvih Mozarta

  • ivest 29.04.2013.

    nice..

Komentiraj...
Vidi sve komentare