To je to što me zanima!

Dubravko Šimenc preporučuje Vitapur jastuk za ugodan san

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
I vi se odlučite kao što sam se ja odlučio za jastuk Vitapur, rekao je Dubravko Šimenc. Bivši vaterpolist svima savjetuje da kupe Vitapur proizvode i da se požure
Vidi originalni članak

Jedan od najvažnijih dijelova našeg života sasvim je sigurno spavanje. Netko spava samo noću, a netko spava i danju. Noćas sam spavao fantastično, nahvalio je jastuk Vitapur naš legendarni vaterpolist Dubravko Šimenc (48).

Anatomski jastuk Vitapur oduševio je Dubravka u svakom pogledu.

- Na ovom ću jastuku uživati i popodne jer sam jedan od onih koji moraju odspavati nakon ručka - nasmijao se Dubravko Šimenc.

Bivši vaterpolist svima savjetuje da kupe Vitapur proizvode i da se požure kako bi iskoristili priliku koja se nikako ne smije propustiti.

- I vi se odlučite kao što sam se ja odlučio za jastuk Vitapur. San će vam biti puno, puno ugodniji - savjetuje Dudo Šimenc.

Vaterpolist je anatomske jastuke počeo koristiti još 1996. godine, ali rijetko ga je koji jastuk oduševio kao ovaj novi od Vitapura.

Ispod naljepnice na naslovnici 24sata od 19. do 23. siječnja doznajte koliki ste popust ostvarili i na koji od proizvoda. U ponudi je, osim kompleta za spavanje, i set noževa Classic Chef Master s drvenim stalkom. Sve proizvode možete naručiti telefonom s dostavom na kućnu adresu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 25

  • Moslavka 17.01.2015.

    Ake ste ikada imali problema sa vratom i probali ovaj jastuk onda cete biti ugodno iznenadjeni. Ja nemam bas ovaj jastuk ali drugi u istom stilu. Nemojte reci ne jastuku, a ovaj koji ga reklamira nije vazan.

  • Mthesecond 16.01.2015.

    Evo linija se pregrijala koliko naručujem...Malo mi jedan kad su tako dobri :) Jedan za pod glavu,dva za noge,dva za laktove,jedan za glavu kad mi klone na stol i još par komada nek se nađe :D Vele da su planuli,da idu ko alva ti jastuci :) Požurite dok je na vrijeme...Hahahaha..

  • Lalala5 16.01.2015.

    Imam ga i ja i nitko me nije pitao za misljenje,a njemu i placaju za reklamu.Iskreno,skup a nista posebno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare