To je to što me zanima!

Dubrovnik 'iskeširao' dva mil. kuna za koncert Toma Jonesa

Od zahtjeva najvažnija mu je bila privatnost. Upravo zato, kamere nažalost ne mogu na koncert, rekla je ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara
Vidi originalni članak

U Dubrovniku je u ponedjeljak navečer nastupio legendarni Tom Jones (79). Organizator koncerta su Dubrovačke ljetne igre, a kako Dnevnik.hr javlja Tom je počeo pjevati nešto prije 21 sat i 30 minuta. 

Ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara Ivana Medo Bogdanović otkrila je prohtjeve koje je imao glazbenik. 

- Osim već spomenutog Dom Perignona iz 2002. godine, otkad je došao u Dubrovnik zatražio je da isproba lokalna vina i craft pive i to nam je drago da želi probati nešto lokalno, jer je njegova ekipa koja je tu već dva dana je jako oduševljena Dubrovnikom. Od ostalih zahtjeva mu je bila najvažnija privatnost. Upravo zato, kamere nažalost ne mogu na koncert - rekla je Ivana. 

Tom nije davao izjave za medije, a grad Dubrovnik je koncert poklonio ljetnim igrama i platio ga više od dva milijuna kuna. Na koncertu je bilo samo tisuću ljudi, kažu organizatori. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Linz 02.07.2019.

    Čuj to , mâjke ti, lik traži još i privatnost, to on sad ispade k'o fol neka zvijezda..........................katastrofa !!!

  • qracodovce 02.07.2019.

    šteta, nisam mogao ići, a žarko sam želio. Bio sam već na dva njegova koncerta u Areni u Puli. To je GLAS.... takav GLAS se rađa jednom u tisuću godina. I, što je najupečatljivije, slušam ga od sredine 60-ih godina, kad sam bio još dijete..., njegov GLAS se od tada pa do dana današnjeg ništa nije izmijenio. Tom Jones - neusiljena snaga pjevanja.

  • bree77 02.07.2019.

    Slušam jučer karte odavno razgrabljene, a stavili još 50 karata u prodaju, hm....

Komentiraj...
Vidi sve komentare