To je to što me zanima!

Izgubila okladu pa zapjevala: 'Tony ti treba isplatiti honorar'

I tako draga kad se voliš kladiti katkad se i izgubi pa sad ti meni pjevaj malo, napisao je Tony Cetinski ispod objavljenog videa u kojem supruga Dubravka pjeva njegovu pjesmu
Vidi originalni članak

Pjevač Tony Cetinski (49) objavio je na društvenim mrežama snimku supruge Dubravke (39) i oduševio brojne obožavatelje. Na videu se može vidjeti kako Dubravka pjeva pjesmu 'Nek' ti bude ljubav sva' s kojom je glazbenik predstavljao Hrvatsku na Euroviziji 1994. godine te se rangirao na visoko sedmo mjesto. 

- I tako draga kad se voliš kladiti katkad se i izgubi pa sad ti meni pjevaj malo - napisao je Tony ispod objavljenog videa, a Dubravka je na račun glasa i otpjevane pjesme dobila brojne pohvale. 

- Dobro ti ide pjevanje - komentirala je obožavateljica, dok je drugi fan poručio kako bi mu se slobodno mogla pridružiti kao prateći vokal na koncertima. 

- Mogao bi tebi Tony i honorar isplatiti - našalio se obožavatelj. 

LUKSUZ KOD ROVINJA Tony prodaje vilu za 9 milijuna kn: Nije zbog love, želim manju

Pjevač i magistrica ekonomije vjenčali su se početkom 2014. nakon osam mjeseci veze, a jednom prilikom je izjavio kako u braku uživa kao nikad u životu. Svadbenu proslavu imali su u Dubravkinim rodnim Vinkovcima te Zagrebu. 

- Nisam puno ljubomoran. Možda malo. Ali normalno da ćeš biti ljubomoran kad je Duda tako zgodna i mlada. Slično privlači nešto slično sebi, a ne različitost, kako sam prije mislio. Različitost može samo zaintrigirati - rekao je svojedobno Tony.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Idi na 24sata

Komentari 6

  • arwenn 16.04.2019.

    Zena je super

  • 16.04.2019.

    Duda pjeva ko zmaj, Tony dobio ozbiljnu konkurenciju ili možda samo još jednu bogatašicu u obitelji.!

  • no sleep 16.04.2019.

    dobra cica, btw niš ne čujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare