To je to što me zanima!

Dugo smo čekali, napokon su objavili trailer za 'Terminatora'

Arnold Schwarzenegger vratio se kao Terminator. U postapokaliptičnom Los Angelesu Johnu Connoru prijete do sad neviđeni napadi - iz prošlosti i budućnosti
Vidi originalni članak

Točno trideset godina nakon što je Terminator došao u kina, studio Paramount Pictures s ponosom najavljuje novi, peti nastavak ove kulte ZF akcijskih franšize! 

U upravo objavljenom teaser traileru za film TERMINATOR: GENISYS vidljivo je da ćemo sljedećeg ljeta uživati u najboljoj produkciji do sada koja uključuje spektakularni prikaz svijeta budućnosti, apokaliptične scene borbi između ljudi i kiborga, karizmatične mlade glumce, te, naravno legendarnog Arnolda Schwarzeneggera te T-1000! 

Film TERMINATOR: GENISYS režirao je Alan Taylor, a u glavnim su ulogama Jai Courtney kao Kyle Reese, Emilila Clarke koja glumi Sarah Connor, majku budućeg vođe Pokreta otpora koju u 1984. dolazi ubiti Ter­minator, te njezin sin Jason Clarke koji će 2029. odlučivati o sudbini naše vrste. 

U kinima ga očekujemo 1. srpnja. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • KrunoslavJalovičar 08.12.2014.

    Nije Terminator bez Arnolda, što je je...nadam se samo da neće bit propalitet od filma kao što je bio zadnji....bolje da ga nisu ni snimili.

  • nikluk20 07.12.2014.

    hehehehehe....neuništiv je :P

  • Venucci 07.12.2014.

    neka se kandidira za HR presjednika. ima moj glas

Komentiraj...
Vidi sve komentare