To je to što me zanima!

Dugu kosu ošišala na kratko jer želi raditi kao muški model

Kad sam se ošišala, zapravo sam se pozdravila s osobom koja sam nekad bila, zaključila je Elliott Sailors koja smatra da je njezina odluka bila poslovno praktična
Vidi originalni članak

Elliott Sailors (31) progovorila je o svojoj odluci da svoj androgini izgled pokuša iskoristiti i na drugačiji način. Manekenka je skupila hrabrost i odrezala kosu kako bi mogla raditi i kao muški model. Da joj nije bilo lako ošišati dugu kosu, pokazala je u emocionalnom videu koji je objavila uz podršku svog supruga. Po novu frizuru otišla je u brijačnicu gdje su joj odmah rekli da inače ne rade ženske frizure. 

- Shvaćam vas, ali ja želim izgledati kao dječak - poručila je manekenka frizeru u tom, za sebe, važnom trenutku. Priznala je da se skoro rasplakala. 

Odluku o šišanju donijela je zajedno sa suprugom 

- Nije stvar u mojoj kosi, to je samo kosa. Stvar je u tome što je ona predstavljala. Kad sam se ošišala, zapravo sam se pozdravila s osobom koja sam nekad bila - zaključila je Elliott te objasnila kako je njezina odluka praktična jer smatra da će s ovakvom frizurom dulje ostati zanimljiva u modnoj industriji. 

Manekenka je s Adamom Santosom u braku od 2011. godine. Par je više puta zajedno razmatrao mogućnost promjene njezine frizure. Elliott nije prva djevojka koja je odlučila na ovaj način preuzeti stvar u svoje ruke. Casey Legler (35) bila je prva žena koja je potpisala ugovor za nošenje muških revija.  

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Stella81 22.10.2013.

    ona mi je predivna,kako god, ali muž joj zgleda kao da si je na facu stidne dlačice zalijepio namjesto brade :D

  • cvita1 22.10.2013.

    šteta

  • fanny5 22.10.2013.

    Senzacija - dugu kosu ošišala na kratko! Neka kratku ošiša na dugu! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare