To je to što me zanima!

Duhoviti Ranko Stojanac otišao s HRT-a: 'Nije mi bilo lako...'

Stojanac je, između ostalog, poznat po duhovitim javljanjima u program. U novogodišnjoj noći 2015. javio se s kacigom na glavi, a Obersnel mu je iste godine rekao da si 'mikrofon stavi u guzic...'
Vidi originalni članak

Dugo se u meni kuhalo da odem s HRT-a. Shvatio sam da me oni koji odlučuju nemaju više u svojim planovima i jednostavno sam prelomio. Nije bilo lako, 25 godina sam u ovoj kući, otac mi je poginuo u Domovinskom ratu na zadatku u Gospiću kao šef tehnike HRT Centra Rijeka, rekao je riječki novinar i reporter Ranko Stojanac za Novi list. Dodao je kako su šefovi bili korektni i kako nije imao nikakvih problema kod odlaska. 

O planovima za budućnost još je, kako kaže, prerano govoriti. Stojanac je, između ostalog, poznat po duhovitim javljanjima u program HRT-a. U novogodišnjoj noći 2015. javio se s kacigom na glavi.

- Stavio sam kacigu jer je prije nekoliko godina naša ekipa stradala kada je netko bacio petardu na balkon u blizini - našalio se Stojanac tada.

Mnogi su zapamtili i njegov neugodan razgovor 2015. s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom (60). Njega su isprovocirala neobična pitanja HRT-ovog novinara kojeg je zanimalo zbog čega gradonačelnik ne želi probati lignje, a stigao je odgovor kojem se Stojanac vjerojatno nije nadao.

OBERSNEL: 'Žao mi je što sam novinaru rekao da si zabije mikrofon'

- Danas uopće nije važno hoću li ja probati lignje ili neću, ali kada vi postavljate pitanja uvijek mogu očekivati neko glupo pitanje, pa tako i ovog puta - rekao je Obersnel i nadodao 'stavi si mikrofon u guzicu'.

Gradonačelniku Rijeke kasnije je bilo žao što se uspio, kako je rekao, isprovocirati.

- Reagirao sam neprimjereno i žao mi je zbog toga. Ispričavam se svojim sugrađanima i gledateljima HTV-a - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 14.01.2018.

    Mi imamo HTV????????? .... Nemojte nas zajebavati, ... please!

  • škver 14.01.2018.

    Bravo! Što dalje od te diktatorske" kuće" !! Ima danas programa !!!

  • slatko volim 14.01.2018.

    Mogao je i ranije otići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare