To je to što me zanima!

Dujmića su pustili iz zatvora: 'Nadam se da će na liječenje'

Nadam se da će stvarno otići na liječenje, kako bi sebi i svima koji ga vole i poštuju uljepšao život još kojom pjesmom, kazala je Rajkova supruga Snježana
Vidi originalni članak

Drago mi je da su odgovorni shvatili da Rajku, bez obzira na sve što se zbilo, nije mjesto u zatvoru nego na liječenju. Rajko je sad praktički slobodan čovjek, rekla je skladateljeva supruga Snježana Dujmić (51).

Na zagrebačkom Županijskom sudu jučer ujutro uz Snježanu je iskaz dao i Rajkov sin Tin (31). Skladatelja i bivšeg vođu benda Novi fosili potom su na temelju sudske odluke pustili iz pritvora. Dujmić (61) želi ići na liječenje, a najvjerojatnije će ići u KBC Rebro. Iza rešetaka je bio od 9. rujna, kad su ga zbog napada na suprugu osudili na 30 dana istražnog zatvora.

- Nadam se da će stvarno otići na liječenje, kako bi sebi i svima koji ga vole i poštuju uljepšao život još kojom pjesmom. Samo se molim da ga dodatno ne uzdrma činjenica da Novi fosili, pod tim imenom, dogovaraju koncerte u Makedoniji - kaže Snježana.

Skladateljevo psihičko stanje se naglo pogoršalo nakon što su ga Sanja Doležal (52) i kolege izbacili iz benda te nastavili nastupati bez njega. Rekli su da je bio na prisilnom liječenju, ali legendarni glazbenik je to demantirao.

- Nikad me nisu prisilno hospitalizirali, nego sam na liječenje uvijek išao dobrovoljno - rekao je Rajko.

I prije ovih incidenata Dujmić je imao problema s pićem. Zbog stresa je nedavno imao problema sa srcem. Dijagnosticirali su mu aritmiju, a zbog razlaza s bendom opet se vratio starom poroku.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • GospodinŠpoljar 26.09.2015.

    doticni jucer viden na kbc rebro doso oko 8 sati navecer na hitnu i zadrzan na odjelu

  • Svebirad Lakomčić 26.09.2015.

    bmk...

  • Gena Vava 26.09.2015.

    Bojim se da za Rajka ima malo nade, duboko je zaglibio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare