Dujmića su pustili iz zatvora: 'Nadam se da će na liječenje' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 24

Dujmića su pustili iz zatvora: 'Nadam se da će na liječenje'

Dujmića su pustili iz zatvora: 'Nadam se da će na liječenje'
3

Nadam se da će stvarno otići na liječenje, kako bi sebi i svima koji ga vole i poštuju uljepšao život još kojom pjesmom, kazala je Rajkova supruga Snježana

VIDEO

Drago mi je da su odgovorni shvatili da Rajku, bez obzira na sve što se zbilo, nije mjesto u zatvoru nego na liječenju. Rajko je sad praktički slobodan čovjek, rekla je skladateljeva supruga Snježana Dujmić (51).

Na zagrebačkom Županijskom sudu jučer ujutro uz Snježanu je iskaz dao i Rajkov sin Tin (31). Skladatelja i bivšeg vođu benda Novi fosili potom su na temelju sudske odluke pustili iz pritvora. Dujmić (61) želi ići na liječenje, a najvjerojatnije će ići u KBC Rebro. Iza rešetaka je bio od 9. rujna, kad su ga zbog napada na suprugu osudili na 30 dana istražnog zatvora.

- Nadam se da će stvarno otići na liječenje, kako bi sebi i svima koji ga vole i poštuju uljepšao život još kojom pjesmom. Samo se molim da ga dodatno ne uzdrma činjenica da Novi fosili, pod tim imenom, dogovaraju koncerte u Makedoniji - kaže Snježana.

Skladateljevo psihičko stanje se naglo pogoršalo nakon što su ga Sanja Doležal (52) i kolege izbacili iz benda te nastavili nastupati bez njega. Rekli su da je bio na prisilnom liječenju, ali legendarni glazbenik je to demantirao.

- Nikad me nisu prisilno hospitalizirali, nego sam na liječenje uvijek išao dobrovoljno - rekao je Rajko.

I prije ovih incidenata Dujmić je imao problema s pićem. Zbog stresa je nedavno imao problema sa srcem. Dijagnosticirali su mu aritmiju, a zbog razlaza s bendom opet se vratio starom poroku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO