To je to što me zanima!

Dušan i supruga se razdvojili: 'Samo da riješim papire u BiH'

O skromnom Dušanu i Ana-Mariji su se raspisali i bosanskohercegovački mediji, a do jučer anonimna djevojka, iznenadila se tolikom pozornošću javnosti...
Vidi originalni članak

Dušan Golubovac (29) gledateljima se predstavio sredinom 2019. kada je u najavi realityja 'Ljubav je na selu' rekao da traži djevojku. Nakon što nije uspio naći ženu u showu, Dušanu se posrećilo preko društvenih mreža.

FOJNIČANKA ANA-MARIJA Udala se za Dušana pa postala 'zvijezda' u BiH, svi pišu o njoj: Ako Bog da, bit će 5-ero djece

Farmer iz sela Zrin u Sisačko-moslavačkoj županiji preko društvene mreže našao je i ubrzo oženio Ana-Mariju (20) iz bosanske Fojnice. Doveo ju je k sebi u Zrin, ali kako ona otkriva, trenutno su razdvojeni. 

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Dušana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Doći ću ja brzo, samo da riješim papire u Fojnici - otkrila je gospođa Golubovac. Svom je Dušanu posvetila i romantičnu poruku. 

'Ljubavi, tebe tražim, ti si moja sreća i ljepota, i reći ću ti sve bez laži: ti si ljubav mog života', napisala je Ana-Marija na društvenoj mreži i posvetila suprugu. Par je medeni mjesec početkom kolovoza proveo na Korčuli. 

Iako ih je na početku veze dijelilo preko 260 kilometara i zabrane zbog korona virusa, čini se kako njihovu ljubav nije ništa pokolebalo. Čak ni upiti bližnjih, nisu li se prerano vjenčali, kako se šuška, nakon samo dva mjeseca. O njima su se raspisali i bosanskohercegovački mediji, a do jučer anonimna djevojka, iznenadila se tolikom pozornošću javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 19.08.2020.

    Moj Dusane da si je uvezao iz Kine sa carinom i trosarinama jeftinije bi te kostala,znaj da bez obzira na vjencanje svaki mjesec sovijalno moras platiti 560kn dok god ne dobije Đrzavljanstvo.Imao sam takvu i otjerao sam je jer nije vredila vise moje muke

  • jamesbond7777 18.08.2020.

    zar vec,,a di su misevi??. i oni otisli😎😎😎😎

  • 18.08.2020.

    Sve mi je muka kad čuješ njih i papire..

Komentiraj...
Vidi sve komentare