To je to što me zanima!

Dušan iz 'Ljubavi na selu' uživa sa ženom na medenom mjesecu

Po završetku emisije javile su mu se brojne djevojke, a između ostalih i 'ona prava', koju je naposljetku oženio. Par je zajedno otišao na ljetovanje koje im je ujedno i medeni mjesec
Vidi originalni članak

Farmer Dušan Golubovac (30) sudjelovao je u emisiji 'Ljubav je na selu' gdje je privukao pozornost skromnošću i teškom životnom pričom. U showu nije uspio pronaći ljubav, ali sreća mu se osmjehnula nakon showa. Krajem lipnja oženio je devet godina mlađu djevojku Ana-Mariju iz bosanske Fojnice. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dušan oženio devet godina mlađu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon vjenčanja u razgovoru za RTL najavio je kako će sa suprugom godišnji odmor provesti na otoku Korčuli. Ljetovanje im je ujedno i medeni mjesec. Inače nije previše aktivan na društvenim mrežama, ali je objavio jednu fotografiju s prvog bračnog putovanja. Pozirao je u moru, a vjerojatno ga je fotografirala njegova odabranica. 

Dušan se u 'Ljubavi na selu' zaljubio u svoju 'zlatnu djevojku' Goranu Vušurović. Isprva se sve činilo idilično, kao da mu Gorana uzvraća osjećaje, no sve se promijenilo kada je došla na njegovu farmu. Dušan živi u Zrinu, naselju u Sisačko-moslavačkoj županiji. Gorani se njegov način života nije svidio pa je ljubav 'pukla'.

'ULOVIO' 9 GODINA MLAĐU Oženio se Dušan iz 'Ljubavi na selu': Upoznali smo se na 'fejsu'

Po završetku emisije javile su mu se brojne djevojke, a između ostalih i 'ona prava', koju je naposljetku oženio. Dušan je još prije nekoliko mjeseci priznao kako mu se jedna djevojka sviđa, ali ih je karantena zbog pandemije korona virusa sprječavala da se viđaju. Kasnije se to promijenilo.

- Upoznali smo se preko Facebooka i dopisivali se nekoliko mjeseci, a čim je bilo moguće, otputovao sam po nju, doveo je u Zrin i vjenčali smo se - ispričao je farmer za RTL

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • rektalni_alpinista 04.08.2020.

    Jel išao kolima na koje je mala pala ili je cazin transporti 😂😂😂😂😂😂

  • frajer_2 04.08.2020.

    Dok je Dušan na moru, miševi kolo vode ...

  • 04.08.2020.

    cestitke

Komentiraj...
Vidi sve komentare