To je to što me zanima!

Duško Ćurlić pozirao kao The Rock. Tu je, naravno, uz njega i šarmantna Barbara Kolar

Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Još jedna sezona 'Zvijezde pjevaju', još jedna poslastica gledateljima. Nenadmašan voditeljski par - Barbara Kolar (52) i Duško Ćurlić (54). Užitak ih je gledati. Oboje su novu sezonu jedva dočekali. U velikom intervjuu samo za Cafe otkrili su nam tko je favorit na njihovoj internoj kladionici, hoće li zapjevati u showu, koja im je neispunjena voditeljska želja...

Odbrojavamo još sitnooo! Nestrpljivi smo i uzbuđeni i jedva čekamo da publika u kinima pogleda 'Marginalce'. Očekivanja su velika, rekao nam je Jan Kerekeš, jedan od 'marginalaca' uz Ljubu Kerekeša, Kseniju Marinković, Anu Begić, Borisa Svrtana, Mariju Krpan... Premijera je 27. listopada u našim kinima, a smijeh je zajamčen.

S Borisom T. Matićem porazgovarali smo o Zagreb Film Festivalu koji ove jeseni slavi 20 godina. Prisjetio se i redatelja koji su se proslavili upravo na našem festivalu, pa čak i kasnije osvojili Oscare.

Najjezivije priče stižu uoči Noći vještica Guillerma Del Tora stižu na Netflix 25. listopada, a je li "The Watcher" ispunio očekivanja, pročitajte u našoj recenziji.

U PETAK NA KIOSCIMA Barbara Vicković pozirala je kao fatalna Sharon Stone u kultnoj sceni iz filma 'Sirove strasti'

Dok u kinima igra 'Noć vještica: Kraj', posljednji od 13 filmova iz franšize 'Noć vještica', čije je zaštitno lice 63-godišnja glumica Jamie Lee Curtis, ona je ovih dana najavila da je publika posljednji put gleda u ulozi Laurie Strode.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

POGLEDAJTE VIDEO: EKSPERIMENT S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare