To je to što me zanima!

Dustin Hoffman pobijedio rak: Kirurški mu odstranili tumor

Iako se nije ni znalo da dvostruki dobitnik Oscara ima problema sa zdravljem, sada je objavljeno kako je pobijedio rak i da mu je tumor odstranjen kirurškim putem
Vidi originalni članak

Rak je rano otkriven i kirurški je odstranjen. Dustin se osjeća izvrsno i dobrog je zdravlja, objavio je u utorak glasnogovornik Dustina Hoffmana (75). Nije objavljeno od kojeg je raka glumac bolovao.

Nije se ni znalo da holivudski glumac boluje od raka pa je vijest o njegovoj pobjedi nad tom opakom bolesti došla kao iznenađenje svima. Dvostruki dobitnik Oscara navodno će, po preporuci liječnika, krenuti na preventivne tretmane koji bi trebali spriječiti ponovno pojavljivanje raka. 

Prije nego je objavljena vijest o njegovom ozdravljenju, Dustin je posljednji put viđen sredinom srpnja kako se dobro zabavlja na snimanju svog novog filma 'Chef'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • emma123 07.08.2013.

    lijepo za pročitati, drži se kišni čovječe

  • WOMANIZER 07.08.2013.

    lijepa vijest da se netko izvukao! :)

  • milano 07.08.2013.

    To što su mu odstranili tumor tj. rak ne znači da ga je pobijedio. Naprotiv, ipak će na kraju rak pobijediti njega. Kad tad opet se vrati i čovjeka dokrajči. Da ima milijarde dolara ne može ga nitko pobijediti. Sve drugo su gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare