To je to što me zanima!

Dva mjeseca nakon porođaja Eva je obukla badić i zablistala

Uživala je na plaži sa sinom i pokazala da trudnoća na njenom tijelu nije ostavila nikakve tragove. Vratila se na težinu koju je imala prije porođaja i opet izgleda seksi
Vidi originalni članak

U braku je s poduzetnikom Gregoriom Marsiajom, a drugog je sina Philippa rodila 13. ožujka. Eva Herzigova (38) dokazala je da nije uzalud bila jedna od najplaćenijih i najpopularnijih manekenki na svijetu. Svega dva mjeseca nakon porođaja sa sinom Georgeom (3) odlučila je otići na plažu. 

Obukla je kupaći kostim sa cvjetnim uzorkom i  bezbrižno svezala plave uvojke te pokazala da trudnoća na njenom tijelu nije ostavila nikakve tragove. Eva se vratila na težinu koju je imala prije porođaja, nema celulit ni strije i izgleda sjajno.  

- Život mi se preokrenuo naopako otkad sam postala majka. Sad mi je važno da imam dom, ne samo krov nad glavom - rekla je Eva u intervjuu za časopis Elle te dodala da je život manekenke pomalo podsjeća na život nomada. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Faustina009 01.06.2011.

    Modeli jednostvano znaju kako uvijek igubiti kilograme - jednostvano su naviknule na život sa odricanjem od hrane kako bi dobro izgledale.Inače, svaka joj čast, još uvijek izgleda super.

  • pinkis_1 01.06.2011.

    ja nisam dobila strije nit sam se udebljala jako (sve je u trbi) ali sam dobila celulit :((((( koji nikad prije nisam imala - a to je sve utjecaj novog koktela hormona tipicnog za zene! (zasto ni najdeblji muskarac nema celulit...)

  • yapanka 01.06.2011.

    Nisam ja bila posvećena sebi, ja sam od prvog dana sama daleko od obitelji i svekrve, dadilje i sličnoga... Dojila 2 godine (i nemam obješene sise), kuham svaki dan ali kad bi mi dijete spavalo a navršilo nekih 6-7 mjeseci vježbala bi sama po pola sata svaki drugi-treći dan i nisam se prežderavala masnoćama. Ma nema opravdanja zapuštenost za nikoga. A genetiku spomenuh u kontekstu fotomontaže. Jbga, voljela bi ja biti i 5 cm niža al šta ću kad je genetika učinila svoje... Takve stvari ne možeš mijenjati ali škembu bogami može svatko tko ima malo volje

Komentiraj...
Vidi sve komentare