To je to što me zanima!

Dvaput se udavala za Muska, a danas ljubi mlađeg glumca

Bivša supruga Elona Muska zasjala je na BAFTA dodjeli nagrada i partyju s novom ljubavi, glumcem iz 'Damina gambita', Thomasom Brodiejem-Sangsterom
Vidi originalni članak

Engleska glumica Talulah Riley (36) udavala se za Elona Muska (50) čak dva puta, 2010. pa ponovno 2013., no oba puta je puklo. Glumica je sada stigla na dodjelu nagradi BAFTA u pratnji glumca Thomasa Brodieja-Sangstera (31), koji je njezin novi partner, pa su zajedno pozirali fotografima na crvenom tepihu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talulah je za zabavu odabrala zelenu prugastu haljinu  s visokim prorezom, a ona i Thomas su nakon fotografiranja opušteno zaplesali, a zatim i izmjenjivali nježnosti.

Talulah i Thomas prvi su put viđeni zajedno u studenom prošle godine, a on je gledateljima najpoznatiji po ulozi zaljubljenog dječaka iz filma 'Zapravo ljubav', mnogi ga se sjećaju i iz 'Igre prijestolja', kao i iz serije 'Damin gambit'.

Glumica se od Muska rastala 2016., a zajedno nisu imali djece. Upoznali su se u jednom londonskom klubu nakon što se on rastao od bivše supruge Justine Wilson.

VEĆ SU MJESECIMA U INTERAKCIJI Grimes nakon Muska ljubi bivšu vojnikinju: 'Veza im je ozbiljna'

Elon je nedavno dobio drugo dijete s Grimes (33), kćer Exu Dark Sideræl. Grimes i Musk više nisu par, a šuška se da je on u novoj vezi s australskom glumicom Natashom Bassett.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare