To je to što me zanima!

Dvina Meler je rodila sina: Dala mu ime Tristan, što znači buka

Karatistica je dobila sina s dečkom Darkom Dovedanom s kojim je u vezi 19 godina. Jednom je rekla da jako želi biti mama i da će nakon rođenja djeteta reducirati putovanja
Vidi originalni članak

Najponosnija mama na svijetu, napisala je spisateljica i putopiskinja Dvina Meler (41) u objavi na društvenoj mreži i potvrdila da je rodila. Meler je pokazala i svijetloplavu nosiljku za svog sina koja se sastoji od krila i na njoj piše Tristan te otkrila kako ga je nazvala. 

Inače, to ime znači buka, lom, uzbuna i Tristan je staro muško ime velškog porijekla. Navodno se tako zvao i jedan od vitezova okruglog stola, a poznata je tragična ljubavna priča o Tristanu i Izoldi. Bivša karatistica dobla je sina s Darkom Dovedanom (38) s kojim je u vezi 19 godina. Meler, koja je do prošle godine proputovala 168 zemalja, jednom je rekla da jako želi postati mama i kako će reducirati putovanja kada dobije bebu. 

BAŠ SU SLASNE Dvina Meler: Ne jede meso, ali ipak su joj se svidjele tarantule

- Nema mi smisla malo dijete izlagati takvim opasnostima, strahovati hoće li ga ugristi neki insekt, ali kada dijete bude u osnovnoj školi, onda je super voditi ga po svijetu - objasnila je avanturistica za Story. Meler je osnovala i udrugu Kairos kojom promiče kulturu, kulturne programa i prijateljstva među zemljama. 

Prošle godine je bila na dva mjeseca dugom putovanju po Africi i ispričala je za Tportal kako je pritom upoznala brojne egzotične i neobične kulturne običaje, a sudjelovala i u mnogim ritualima. Družila se s Bušmanima u Bocvani koji su ju učili loviti i upoznali sa svojim životom. U Zimbabveu je skakala u 120 metara dubok kanjon rijeke pune krokodila. 

NOVA MODA? Dvina Meler omotala oko vrata kraljevskog pitona kao ogrlicu

 

 

 

 


 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • prettner 25.06.2021.

    Kći bude Izolda

  • digić 22.03.2018.

    Tristač je ljepo ime

  • plik 14.03.2018.

    kaj je to ona kaj je izjavila da ne prizna bartole ipod 20 cm ?!?! :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare