To je to što me zanima!

'Dvodnevnim koncertom ćemo proslaviti 25 godina benda...'

Prošle godine Kawasaki 3P je imao koncert za najvjernije obožavatelje u Jabuci. Cijeli nastup se snimao, a video uradak su odlučili prikazati sinoć kao poklon legendarnom klubu
Vidi originalni članak

Članovi zagrebačkog punk-rock sastava Kawasaki 3P družili su se sinoć s obožavateljima u noćnom klubu Jabuci povodom 50. rođendana kluba. Partyjem 'K3Party ANL' najavili su i svoj dvodnevni rođendanski koncert u zagrebačkom Teatru &TD povodom 25 godina karijere.  

- Znači uspjeli smo, nema dalje - našalilo se bend. Spektakl povodom godišnjice, kako kažu, bit će 9. i 10. svibnja. 

Dečke iz benda došao je podržati i radijski voditelj Daniel Bilić (35) koji ih rado voli ugostiti, a rekao je i kako privatno voli popiti pivo s Tomislavom Vukelićom Tomfom iz benda. 

Prošle godine Kawasaki 3P je imao koncert za najvjernije obožavatelje u Jabuci. Cijeli nastup se snimao, a video uradak su odlučili prikazati sinoć kao poklon legendarnom klubu. 

- Svojim smo fanovima dali i da sami biraju glazbu po izboru nakon 22 sata, a bilo je i poklona - kažu iz benda. 

Javnost je upoznala bend 2003. na Dori kada su se predstavili s pjesmom 'Antonija'. Iste godine objavili su i svoj debitantski studijski album 'Kawasaki 3P', koji je dobio Porina kao najbolji album alternativne glazbe. 

Kawasaki 3p iza sebe imaju tri albuma, stotine odsviranih koncerata, nastup na Dori i dva Porina za album godine. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Borknagar 31.03.2018.

    Ultra dosadan i naporan bend, hrpa klošara koje neko gura i pokušava prikazati kao neke velike zvijezde hrvatskog rocka. Ima puno boljih mladih bendova koji radi ovakvih fosila koje se gura u prvi plan ne dolaze do izrazaja i iz tog razloga kojekave severine rozge i narodnjaci haraju hrvatskim glazbenom scenom, sa iznimkom hladnog piva koje je od punk benda postalo socijalni rock bemd za cijelu obitelj, ali još uvijek jedina svijetka točka

  • BarçaCro 31.03.2018.

    Točka u naslovu nepotrebna. Da piše 25. godinU benda, bilo bi ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare