To je to što me zanima!

Dvojac o kojemu svi pričaju: Kotigi su 'oteli' 150.000 kuna

Dečki su točno odgovorili na 12 pitanja što im je zajedno, s dva prenesena boda, dalo 14 bodova ispred Kotige, koji je vrlo loše krenuo u svoju rundu. Netočno je odgovorio na treće, peto i sedmo pitanje
Vidi originalni članak

U kvizu 'Potjera' u utorak navečer natjecatelji Luka i Arsen osvojili su zajedno 150.000 kuna. Obojica su odlučila natjecati se za viši iznos protiv lovca Deana Kotige (31). Kotiga je obojici kao viši iznos ponudio 75.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Točno su odgovorili na 12 pitanja što im je zajedno, s dva prenesena boda, dalo 14 bodova ispred Kotige, koji je vrlo loše krenuo u svoju rundu. Netočno je odgovorio na treće, peto i sedmo pitanje čime je potrošio gotovo minutu vremena. 

Prvo pitanje na kojemu je promašio bilo je: "Granica na Ženevskom jezeru je između koje dvije države?" Kotiga je odgovorio Švicarska i Njemačka, no točan odgovorio bio je Švicarska i Francuska. 

Potom je promašio koji je bivši član grupe Genesis svoja prva tri solo albuma nazvao po vlastitom imenu i prezimenu. Točan odgovor je Peter Gabriel.

Sedmo pitanje na kojemu je izgubio šanse: "U kojem se gradu sudilo ratnim zločincima iz Drugog svjetskog rata iz Japana". Kotiga je prije nego je voditelj Joško Lokas (48) pročitao pitanje rekao Nürnberg, a točan odgovor je bio Tokio.

Luka Lacković (21) student je treće godine elektrotehnike Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Ovo mu je bilo drugo sudjelovanje u kvizu. 

- Bilo je uzbudljivo. U minuti sam na ploči osvojio 21 tisuću kuna. Dean mi je na ploči ponudio iznos od 75.000 kuna, koji sam kapetanski prihvatio. Arsen se poveo za mojim primjerom i prihvatio isti iznos - rekao je Luka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 27.11.2019.

    zasluženo

  • F***** Noob 27.11.2019.

    O njima se piše koju su uzeli 150K a o Sanaderu i Todorići koji su uzeli milijarde to nikom ništa.

  • kormilar 27.11.2019.

    Svaka čast momci! Zaslužili ste sve do zadnje kune!

Komentiraj...
Vidi sve komentare